3 lucruri pe care și le doresc bărbații în pat!

Despre multe fantezii sexuale ale partenerului tău nu vei ști niciodată pentru că bărbaților le este incomod să le spună iubitelor ce-și doresc cu adevărat în așternut. De teamă că vor fi refuzați din start, aceștia își caută împlinirea în afara relației.

separator

Iată care sunt fanteziile comune ale majoritatea bărbaților!

1. Sex în trei

Aceasta este una dintre cele mai mari fantezii ale bărbaților. Aceștia își doresc să facă dragoste cu două femei deoarece genetic sunt programați să procreeze cu cât mai multe femei, este explicația specialiștilor. De asemenea, hormonul fericirii îi face să-și dorească noi partenere pentru a diversifica sentimentul de fericire.

Rareori bărbații își exprimă această dorință de teamă de a nu-și pune partenera într-o situație jenantă și pentru a nu-și compromite relația.

2. Noutăți în permanență

De cele mai multe ori, bărbații se plâng că iubitele lor sunt monotone în pat și uită că au nevoie să fie surprinși. Noutatea este esențială pentru masculi pentru a fi mereu în priză. Pentru ei, varietatea sexuală este importantă, de aceea este bine să scapi de inhibiții și să fii cât mai inventivă în pat.

3.Să știe că simți plăcere

Bărbații adoră să audă gemetele partenerei pentru a fi siguri că aceasta simte plăcere, și nu pentru că așa au văzut ei în filmele porno. Aceștia au nevoie ca iubitelor lor să le întărească convingerea că ceea ce fac e bine și că ea se simte în al nouălea cer. Pentru ei, orgasmul partenerei este ca o victorie și o recunoaștere a virilității.

Ele.ro

Îți vine să crezi? Așa arată Eva Longoria la 40 de ani în costum de baie!
Articolul anterior
Ksenia Borodina și-a făcut de cap la petrecerea burlăcițelor
Articolul următor
Alte articole interesante