3 poziții sexuale pentru penetrare adâncă!

Dacă ești plictisită de vechile poziții sexuale, le-ai putea înlocui cu altele noi. Astfel, vei da un suflu nou nopților de amor, iar partenerul tău va fi încântat de imaginația ta!

separator
Daily-Sex

Broasca jucăuşă

Pentru această poziţie aveţi nevoie de echilibru şi de un scaun rezistent. Cuprinde scaunul între picioare, sprijinindu-te de spătar. Iubitul tău se va urca pe scaun şi te va penetra pe la spate.

1 pozitie

Supusa

Dacă v-aţi săturat de patul din dormitor, această poziţie este ideală pentru a experimenta şi celelalte încăperi ale casei. Masa din bucătărie sau biroul sunt perfecte pentru a o pune în practică. Aşază-te pe masă şi ridică-ţi picioarele pe umerii iubitului. Această poziţie oferă o penetrare adâncă şi oferă controlul total asupra mişcărilor partenerului.

2 pozitie

Acrobata

Dacă te consideri flexibilă şi ai alături un bărbat puternic, puteţi încerca această poziţie. În cazul în care iubitul tău nu este chiar atât de solid, sprijină-te cu braţele de podea, pentru a-i uşura sarcina. Penetrarea va fi una adâncă, iar dificultatea poziţiei va aduce plăcere ambilor parteneri.

3 pozitie

sursa

Care sunt taxele de studii la liceele private din Capitală
Articolul anterior
Fetița lui Pepe va avea un tort de 30 kg la botez!
Articolul următor
Alte articole interesante