3 semne că relația voastră nu are viitor!

Ai o relație fericită, dar vrei să știi ce vă rezervă viitorul?Simți că e timpul să treceți la nivelul următor? Vezi, mai întâi, dacă este partenerul potrivit pentru tine sau dacă există semnale care te îngrijorează

separator
.

3 semne că relația voastră nu are viitor!

1. Nu este foarte interesat de sex

Nu te bate niciodată la cap să faceți sex? Poate că îți convine când nu ai chef, că nu te simți presată dar… un bărbat să nu vrea să facă sex? Unul care nu inițiază o partidă? Care nu deschide discuția despre sex? Care nu pare foarte interesat să te seducă? Acest lucru e un mare semnal de alarmă, pentru că este atipic. Sunt multe motive pentru care un bărbat nu e interesat să facă sex cu o femeie. Poate este deprimat, homosexual sau își satisface această nevoie cu altcineva. Oricare ar fi problema, ar fi bine să o descoperi înainte de a-ți lua un angajament față de acest bărbat, pentru că lipsa dorinței sexuale ascunde de obicei probleme importante.

2. Este mereu dezamăgit sau deprimat, mănâncă sau bea prea mult

Un aspect crucial al unei relații pe termen lung este modalitatea în care fiecare partener din cuplu face față problemelor vieții. Dacă el este genul care se lasă afectat de orice nimic, nu vei avea o viață ușoară cu el. Toți avem momente de cădere și momente de euforie – suntem oameni. Ceea ce contează este cum reacționăm în aceste situații. Discuțiile, meditația, exercițiile fizice sau de respirație sunt metode sănătoase de a combate stresul. Însă certurile din nimicuri, datul ușii de pereți, retragerea în tăcere ore întregi la cea mai mică neplăcere îți arată că nu este capabil să treacă cu ușurință peste frustrările de moment și poate arăta că va da bir cu fugiții când vor apărea probleme reale.

3. Este un lup singuratic cu foarte puțini prieteni, care se simte neînțeles de lume

Această trăsătură poate părea romantică, numai tu îl poți înțelege pe lumea asta. Voi doi sunteți speciali. Dar există o latură întunecată a personalității lui care vă poate submina relația pe termen lung. Oricine ar trebui să aibă măcar câțiva prieteni de cursă lungă, este un semn de loialitate și empatie. Vrei să îți vezi partenerul comunicând cu ceilalți într-un mod pozitiv, demonstrând că este un om de echipă – iar căsnicia este în primul rând despre cooperare și comunicare. În plus, nu poți fi singurul punct de sprijin al unei persoane. Nu este sănătos să fii “totul” pentru celălalt, ci doar semnul unei relații de codependență.

Dacă recunoști una din situațiile de mai sus nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba. Poate înseamnă că partenerul tău are nevoie de ajutor pentru a se plasa într-o poziție în care să înceapă să construiască ceva cu tine. Să-l ajuți să facă față acestor probleme este cel mai altruistic și neegoist mod de a-l iubi, orice s-întâmpla.

Sursa

Alexei Ciumakov s-a însurat în secret!
Articolul anterior
Lilu:” Îi e ruşine să iasă din casă pentru că oamenii din jur o batjocoresc”!
Articolul următor
Alte articole interesante