3 zodii care nu sunt bune la pat

Nu toți nativii din zodiac sunt pricepuți în așternut. Unii dintre ei preferă să trișeze și să lase totul în mâinile partenerului, iar alții nu sunt deloc creativi, iar sexul cu ei este plictisitor!

separator

amor-1024x1024


Berbec

Acest nativ are tendinţa de a fi leneş atunci când vine vorba de a-şi mulţumi partenerul pe plan intim. Acest lucru poate deveni extrem de enervant, iar după un tip ar putea fi plictisitor în ochii celui cu care îşi împarte viaţa. Trebuie să duci muncă de lămurire cu acesta că nu e în regulă să nu te satisfacă, însă va înţelege în ziua respectivă, după care va reveni la normal.

Leu

Leul nu are nimic de dovedit pe acest plan. Ţi-ai asumat acest lucru de când ai început o relaţie cu acesta, crezând că el e superior celorlalţi oameni. Din păcate, te vei lovi de lenevia lui în pat. Încearcă să îi oferi instrucţiuni pentru a se îmbunătăţi pe acest plan, şi atunci mai ai o şansă. El va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-ţi arăta că e cel mai bun, dar imediat după aceea îi va pieri cheful, scrie eva.ro.

Săgetător

Firea lui sălbatică şi nebună ar putea să se rezume la o imaginaţie bogată doar, şi nicidecum la amor real cu tine. Marele şi puternicul Săgetător e acolo degeaba când vine vorba de a fi iubitor, creativ şi satisfăcător. Nu înseamnă că nu e bine intenţionat, i-ar plăcea să îi lauzi competenţele, doar că e prea cu capul în nori pentru a putea demonstra ceva în dormitor. Trăieşte în fantezie şi are impresia că e divin în pat.

Designerul Lilia Surdu: “Fiecare bucată de mătase este o filă albă, unde scriem o istorie”
Articolul anterior
Nu ai mai mâncat așa ceva. Cum să faci pizza focar
Articolul următor
Alte articole interesante