3 zodii de bărbați care te vor ține în palme!

Vrei să fii tratată ca o regină? Să te răsfețe de dimineața până seara? Există câțiva bărbați în zodiac care îți pot oferi toate aceste lucruri.

separator

new

Berbec

Bărbatul Berbec este afectuos și, din nevoia permanentă de a simți primul în toate, are grijă ca și femeia de lângă el să se simtă la fel. Foarte empatici, știu exact ceea ce să spună atunci când îți este greu. Când suferi vin cu cele mai frumoase idei, prin care te simți răsfățată. De altfel, răsfățul pare să fie principiul pe care se bazează într-o relație: te trezesc dimineața cu o cafea bine făcută, o omletă perfectă, stropită cu ulei de măsline, blue cheese, struguri și afine.
Pe lângă micul dejun perfect, Berbecul alege un meniu deosebit ca să te impresioneze zi de zi. Dacă ești o gurmandă, Berbecul este perfect pentru a te simți ca o Regină. Vacanțele pe care le faceți împreună sunt, desigur, deosebite. Nu-i place banalul, așa că vei avea parte de experiențe desprinse parcă din filme și, în plus, reușește să facă asta fără să dea gaură în buget.

Balanța

Un semn guvernat de Venus, Balanța este un amestec între frumusețe și modestie. Îi pune interesele iubitei pe primul loc și încearcă să o satisfacă pe toate planurile. Este combinația perfectă între bărbatul romantic și visător care știe să revină la momentul potrivit cu picioarele pe pământ. Singura problemă la bărbatul Balanță este că iubirea pentru tine îl face să-ți dorească să-ți pună la dispoziție chiar și lucrurile pe care nu și le permite.
Când se întâmplă asta, intră într-un dezechilibru din care cu greu își poate reveni. Însă, de obicei alegerile sale sunt bune, iar partenera îi va fi alături și îl va ajuta să iasă din impas.

Leu

Leul te tratează ca pe o Regină doar în pat. Și asta pentru că știe că dacă îți câștigă astfel interesul, va avea parte de tot ceea ce își dorește atât în așternut, cât și în viața de zi cu zi. Atenție! Aceasta este o capcană întinsă de abilul pentru a avea traiul pe care și-l dorește într-o relație. Poate nu este tocmai atât de grav, atât timp cât amândoi vă înțelegeți bine și ești mulțumită, la rândul tău, să îi faci pe plac Leului, având în vedere că recompensele se vor ”răsfrânge” asupra amândurora.

sursa

Ce să-i spui ca să-l ai pentru totdeauna!
Articolul anterior
Mihai Gandraman: ” Femeie este ca o Regină! Trebuie să i te închini și să-i „slujești”!”
Articolul următor