4 metode ciudate de a flirta care chiar funcționează

Din lista aproape infinită a modalităților de flirt, există câteva care nu dau greș aproape niciodată. Află și tu care sunt tertipurile ingenioase și ciudate la care recurg barbații pentru a le impresiona pe femei:

separator
6-metode-de-flirt-pe-care-le-folosesc-barbatii-si-pe-care-femeile-nu-le-observa

1. Replicile de agățat

După ce te-au studiat și ți-au pus în balanță calitățile și defectele, bărbații vor încerca să te impresioneze cu replici neconvenționale. Asta înseamnă că nu te vor complimenta, ci că te vor tachina până când le cedezi. Astfel, un tip uns cu toate alifiile flirtului nu îți va spune „Ce ochi frumoși ai!”, ci va încerca să-ți atragă atenția cu o replică plină de simțul umorului precum „Ce coafură retro ai, ai călătorit în timp pentru a găsi un stilist?”.

2. Tachinările

Un bărbat cu simțul umorului nu se va lega doar de statura ta, ci va ridica tachinarea la rangul de artă și va ști exact ce trebuie să îți spună pentru a te face să râzi cu autoironie. El va face glume pe seama felului în care mergi, pe seama hainelor pe care le porți, pe seama gesturilor tale. Astfel, îți va arăta nu doar că este dotat cu un simț al umorului dezvoltat, dar și că este un fin observator foarte interesat de tine.

3. Glumele și autoironia 4-tipuri-de-flirt-pe-care-barbatii-le-iubesc

Dacă își dorește cu adevărat să te cucerească, nu se va limita la glumele care te au pe tine protagonistă. Va demonstra că este suficient de inteligent și de lipsit de aroganță, încât va putea glumi și la propria-i adresă. Urmărește-l cu atenție și vei observa că nu vrea doar să râdă de tine, ci să vă amuzați împreună. În timp ce va face remarci „încântătoare” cu privire la felul în care gesticulezi tu, îți va atrage atenția și asupra ticurilor proprii, de exemplu. Poți să-i reziști?

4. Creșterea tensiunii sexuale prin glume inofensive

Bărbatul care vrea să te cucerească va recurge la această strategie și îți va demonstra cât de bine funcțoonează. Astfel, el va încerca să caute orice prilej pentru a te contrazice și pentru a face glume inofensive care să te necăjească. Te va întreba ce job ai și te va încadra în categoria corporatiștilor cu costume gri sau în cea a freelancerilor care trăiesc de pe o zi pe alta, va râde de regimul tău alimentar sănătos, se va lega chiar și de originile tale, indiferent dacă acestea coincid sau nu cu ale sale. Pregătește-te, așadar, pentru o „luptă” care nu va face altceva decât să crească tensiunea sexuală dintre voi!

Sursa

Fântâna Cadânei a fost restaurată din donațiile oamenilor!
Articolul anterior
Ce să NU faci când te doare gâtul
Articolul următor