5 locuri în care merită să faci sex măcar o dată în viață!

Dormitorul nu este cea mai originală încăpere în care îți poți satisfice fanteziile sexuale. Dacă vrei să schimbi atmosfera, dar îți lipsește inspirația, vezi ideile de mai jos:

separator
690x460_0xd42ee42a_2539521931450717701

Într-un cort

Potrivit studiilor, 37% dintre persoane visează sau au făcut deja dragoste într-un cort. Dacă nu te-ai gândit până acum la asta, ar fi cazul să o iei în calcul, căci nu degeaba spun unii că este extrem de incitant. Asigură-te că alegi totuşi un loc ferit de ochii curioşilor sau cel puţin că ai un cort solid.

Într-o pădure

Se ştie că aerul curat trezeşte pofta de viaţă, iar sexul sub cerul liber este foarte incitant. Poţi să gemi de plăcere cât de tare vrei, căci nu te aude nimeni. În plus, adierea vântului şi foşnetul pădurii îţi vor stârni dorinţe sălbatice.

În piscină

Sexul în apă nu este chiar simplu, întrucât, deşi poate părea ciudat, apa „usucă” vaginul, astfel că va trebui să foloseşti un lubrifiant special, waterproof. Piscina, cu condiţia să fie una privată, sau o cadă uriaşă, plină cu apă, au un farmec aparte, care îndeamnă la jocuri erotice.

La cinematograf

Pentru o distracţie pe cinste, încearcă o partida de amor într-o sală de cinematograf. Ei bine, asta ar însemna să alegi un film care să nu aibă audienţă prea mare şi o oră de difuzare mai puţin frecventată. Alege un loc pe ultimul rând şi asigura-te că nu mai stă nimeni prin preajmă.

La serviciu

O idilă la locul de muncă nu este nimic neobişnuit. Ai nevoie de haine uşor de dat jos şi de un birou. Trebuie însă să te asiguri că uşa este încuiată şi că nu este pornită nicio cameră de luat vederi, astfel încât aventura să fie descoperită de colegi.

sursa

alte Articole interesante