5 lucruri mai importante decât sexul!

Poziționezi sexul pe primul loc într-o relație? De fapt, acesta nu este cel mai important lucru. Iată ce trebuie să facă un cuplu pentru o viață armonioasă și sănătoasă.

separator
82

Încrederea

Tot sexul din lume nu va compensa lipsa de încredere într-o relație. Dacă acest ”mic detaliu” nu există, atunci nu sunteți decât doi străini compatibili în așternut. Trebuie să știi că te poți baza pe jumătatea ta și să nu te îndoiești de sentimentele și fidelitatea sa. Gândește-te că ați ajuns la un punct în relație în care vă puneți pe ”tavă” inima și sunteți sinceri unul cu celălalt.

Respect

Între doi parteneri ar trebui să existe respect. Amândoi aveți nevoie de apreciere unul din partea celuilalt, trebuie să prețuiți timpul pe care îl petreceți împreună, spațiul și valorile fiecăruia. Imediat ce se pierde respectul, toată relația este ca şi pierdută.

Dragostea

Este un sentiment implicit într-o relație, pe care nu îl poți descrie în cuvinte, însă, știi atunci când îl ai față de persoana cu care ești implicată în relație. Sexul și dragostea pot face casă bună împreună, ceea ce este ideal pentru un cuplu, însă, sunt lucruri total diferite.

Pasiunea

Și nu ne referim la sexul pasional. Este crucial să-i stârnești sentimente puternice iubitului tău, iar dacă și el simte la fel de intens, atunci iubirea voastră este protejată de pasiunea care o guvernează.

Loialitatea

Dacă iubitul tău știe că are din partea ta toată susținerea, acest lucru este extrem de important pentru el, mult mai important decât atunci când faceți nebunii în așternut. Simțindu-ți sprijinul, la rândul lui te va susține și te va proteja. Veţi fi cea mai tare echipă, și nu datorită sexului.

sursa

Pentru cei care mă întreabă de ce nu fac un copil…
Articolul anterior
A stârnit nedumerire! Ce-a vrut să zică Pugaceova prin acest gest!
Articolul următor
Alte articole interesante