5 motive care-l vor face să plece la altă femeie!

Nimeni nu este perfect, dar ar fi bine să-ți revezi comportamentul dacă-ți dorești o relație de durată. Există defecte care îl pot îndepărta pe partenerul tău sau, mai rău, care-l pot arunca în brațele altei femei.

separator
gelozia

1. Ești disperată

Bărbaților nu le plac femeile care stau pe capul lor toată ziua și care par că nu pot să trăiască și să se descurce fără ei. Într-o relație este nevoie și de acele momente de respiro, în care fiecare să-și facă treburile pe cont propriu. Un bărbat apreciază o femeie independentă, care are o viață și în afara relației.

2. Ești posesivă și vrei să-l controlezi

Nu este în regulă să iei tu decizii în numele iubitului tău. Încearcă să nu îi mai controlezi fiecare aspect al vieții, cu siguranță este și el în stare să aibă grijă de propria persoană. Nu are nevoie de o a doua mamă!

3. Ești nepoliticoasă

Un bărbat își dorește să aibă o iubită manierată, nu una nepoliticoasă, care se poartă urât cu cei din jur.

4. Ești „ușoară”

Și aici nu este vorba doar de sex. Problema este că cedezi la orice prea ușor. Ești de acord cu orice spune el, faci ce-ți cere el. Bărbaților nu le place această atitudine „supusă”, vor puțină provocare.

5. Ești bârfitoare

Dacă le vorbești constant de rău pe prietenele tale și mereu critici pe cineva, nu își va face o părere prea bună despre tine. Nu vrei să creadă despre tine că ești o persoană răutăcioasă.

Sursa

De ce să te speli cu cafea pe cap?!
Articolul anterior
Biscuiți de casă fără zahăr, făină și ou!
Articolul următor
Alte articole interesante