5 poziții pentru un sex oral ca la carte!

Îți place sexul oral dar te-ai săturat să stai în genunchi? A venit timpul să condimentezi atmosfera cu 5 poziții noi, mult mai ușoare și mai pl

separator
ăcute pentru tine.

  1. Această poziție se numește 68 și este destinată ție. Iubitul tău stă pe spate, iar tu deasupra, cu picioarele desfăcute spre el. Poziția este ideală pentru cunnilingus, dar și pentru stimulare anală. Dacă pui o pernă sub el, îi vei da posibilitatea să își păstreze mâinile libere… să apuce orice simte nevoia.

2. Aceasta este versiunea destinată lui. Stați amândoi întinși și poziționați invers. Îi vei oferi sex oral și îți vei putea folosi mâinile în voie. El va trebui să se asigure că nu te strivește cu greutatea, se poate sprijini folosindu-se de coate.

3. 68 pe o parte. Stați amândoi pe o parte, orientați în sens invers și oferiți stimulare orală pe rând. Cel care primește îl poate stimula pe cel ce oferă folosindu-și mâinile sau încercând să stabilească ritmul în care îi este oferită stimularea.

4. 69 clasic este considerată o poziție extrem de apreciată. Cei doi parteneri se stimulează oral în același timp. De regulă femeia stă deasupra, dar nu e o regulă.

5. Aceasta este poziția 69 în genunchi… însă de data asta genunchii lui. Practic e 69 pe verticală. El are datoria de a te susține și de a stabili ritmul. Pentru ai fi mai ușor poate sta în genunchi… însă ai grijă să nu te lovești.

 

Sursa foto: elsiea.md

Sex-simbol al Chinei, după ce a slăbit incredibil!
Articolul anterior
Proiect foto inedit: Și bărbații din Moldova pot fi stilați cu bani puțini!
Articolul următor
Alte articole interesante