5 probleme grave de sănătate pe care le tratează orgasmul

Un grup de cercetători americani susţine că a descoperit tratamentul ideal pentru mai multe probleme de sănătate – orgasmul. Rezultatele studiului au confirmat că orgasmele te pot ajuta să rămâi tânără, frumoasă şi sănătoasă, dar te feresc şi de boli precum cancerul mamar sau bolile cardiovasculare.

separator

sex-twice-a-week

Iată cum cu o viaţă sexuală împlinită te poate ţine departe de:

1. Insomnie

Ai probleme cu somnul? Nu te grăbi să apelezi la somnifere. Mai bine iniţiază o partidă de sex şi bucură-te de cel mai intens orgasm. În timpul orgasmului, corpul tău secretă oxitocină, o substanţă ce îţi dă o stare de bine şi te ajută să dormi liniştită.

2. Cancerul mamar

Cancerul la sân ucide anual sute de mii de femei din întreaga lume. Pe lângă testele anuale recomandate pentru depistarea acestei boli, un remediu eficient în prevenirea cancerului la sân este orgasmul. Experţii spun că femeile care au orgasm în cel puţin un sfert din numărul total de partide de sex îşi reglează hormonii şi reduc riscul apariţiei tumorilor la sân.

partner

3. Dureri de cap
Te plângi în faţa iubitului că te doare capul şi nu poţi face sex? Ei bine, află că această scuză nu mai este valabilă, caci sexul (şi mai ales orgasmul) ameliorează durerile, datorită creşterii nivelului oxitocinei şi al endorfinelor.

4. Boli cardiovaculare

Cercetătorii susţin că orgasmul şi implicit sexul, te ajută să ai o inimă sănătoasă. În timpul sexului, este stimulată circulaţia sângelui, iar inima se irigă mult mai bine, ceea ce face ca incidenţa atacurilor de cord să scadă dramatic.

5. Stres
Stresul este o problemă acută în prezent, în special din cauza stilului de viaţă agitat. Orgasmul îi poate veni de hac stresului, aşa că în această seară ştii ce ai de făcut.

Sursa 

De ce s-a făcut Angelina blondă
Articolul anterior
Cine-s fetele? O blondă și o brunetă din showbiz și-au scos pozele din album!
Articolul următor
Alte articole interesante