5 tipuri de relații care nu pot funcționa

Cât nu v-ați iubi unul pe celălalt, dacă ești într-o relație cu un tip nepotrivit, e mică probabilitatea că veți reuși să faceți față tuturor provocărilor și să rămâneți împreună.

separator

52509695

Iată care sunt relațiile nocive, fără viitor!

UNUL DINTRE VOI VREA COPIL, CELĂLALT NU

A face un copil este cea mai importantă decizie pe care o poți lua vreodată, iar această situație nu lasă loc de compromis. Dacă unul din voi vrea să vă căsătoriți, dar celălalt nu, problema nu este atât de mare, însă existența sau lipsa unui copil este cu totul altceva.

ESTE O RELAȚIE BAZATĂ PE SEX

Sexul este important într-o relație sănătoasă, dar, în același timp, o relație de lungă durată nu se poate baza pe sex. Ar trebui să puteți vorbi despre orice, să vă doriți să vă țineți în brațe și să vă atingeți non stop, să puteți împărtăși secrete și dorințe, să vă susțineți unul pe celălalt în orice situație. În loc să îți pierzi timpul într-o astfel de relație, mai bine găsește un bărbat cu care poți avea o relație adevărată.trong>NU POȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN EL

Poate că a înșelat ca să ajungă cu tine sau vă cunoașteți de suficient timp pentru a știi că nu e genul de bărbat în care poți avea încredere. Chiar dacă e posibil ca tu să fii the one și să nu te rănească niciodată, nu poți trece peste gândul acela: „dar dacă, totuși, mă înșeală?”. Cât timp nu ai încredere în partener, vei fi constant paranoică și frustrată – indiferent dacă ai sau nu motiv, scrie cosmopolitan.ro.

GTY_fighting_couple_153360657_jt_131116_16x9_992


UNUL DINTRE VOI E IMATUR

Unul din voi are două joburi la care lucrează din greu pentru a strânge bani pentru un apartament, vrea să se căsătorească și să viziteze lumea. Celălalt, în schimb, preferă să „trăiască în prezent”, adică să își piardă timpul aiurea și să se distreze. E de înțeles de ce o astfel de relație nu poate funcționa, mai ales dacă cel imatur nu dă semne că ar vrea să se schimbe.

BA SUNTEȚI ÎMPREUNĂ, BA VĂ DESPĂRȚIȚI

Certuri pot apărea în orice relație, dar nu e normal să vă despărțiți și împăcați întruna. E clar că ceva nu funcționează, iar acel lucru nu se va schimba niciodată.

Ucraina interzice reprezentantei Rusiei participarea la Eurovision 2017
Articolul anterior
Trucuri care măresc viața bijuteriilor tale
Articolul următor
Alte articole interesante