6 partide de sex de care are nevoie orice cuplu!

Atunci când viața sexuală a cuplului a intrat în rutină, tot ce trebuie să faci este să o condimentezi. Iată 6 partide de sex de care orice cuplu are nevoie, în opinia sexologilor.

separator
10003224_553114174786051_1110979416_n

1. Partida de sex prelungită

“Nu te grăbi să ai orgasm. Pur și simplu explorați-vă reciproc fiecare centimetru al corpului, savurând timpul petrecut împreună. Nu numai că finalul va fi exploziv, însă se va crea și o puternică legătură emoțională între voi”, explică Deb Levine, sexolog, autorul mai multor lucrări de specialitate.

2. Partida de sex rapidă

Îți ridică adrenalina, se termina repede și te lasă cu genunchii înmuiați. “După o zi stresantă,  o partidă de sex “furioasă și iute” poate fi eliberatoare. Atunci când te simți excitat, nici nu mai e nevoie să-ți dai toate hainele jos.”, spune dr. William Fitzgerald, terapeut sexual.

3. Partida de sex… la vedere

Privitul nevestei în timp ce bărbatul se masturbează s-a aflat în top 10 fantezii sexuale ale peste un 1 milion de bărbați ce au participant la un studio.

4. Partida de sex salbatic

Este vorba de acea partidă de sex care trezește vecinii din somn. Așază mâinile lui pe talia ta și întoarce-te cu spatele la el. Va ști care ți-e dorința.

5. Partida de sex “bărbatul la putere”
“Dacă simți că este pe val, aruncă armele și predă-te. Este o situație extrem de incitantă pentru bărbați să știe că a cucerit un “teritoriu”. Incită-l și mai mult cu vorbe sexy și îi vei da toate motivele să te aducă la orgasm”, spune Donald Etkes, terapeut sexual.

6. Partida de sex “femeia la putere”

Bărbaților le place să cucerească, dar și să fie cuceriți. Așa că nu strică să te faci “fată rea”.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Mega promoție la Unica Sport în primele 3 zile de septembrie!
Articolul anterior
Poziţia corectă a bebeluşului în timpul alăptării la sân!
Articolul următor
Alte articole interesante