8 lucruri pe care trebuie neapărat să le ştii despre orgasmul masculin!

Ca orice femeie, nu ai de unde şti exact ce se întâmplă în mintea bărbatului de lângă tine. Nu poţi intui mereu la ce se gândeşte în timpul actului sexual: ce ai vrea să-i faci şi ce nu! Cu siguranţă de puţine ori ai auzit să se vorbească de orgasmul masculin şi tot ce ţine de acest capitol. Dar până cercetătorii britanici mai lucrează la acest studiu… ne-am documentat din mai multe surse şi am aflat că sunt cel puţin 8 lucruri pe care iubitul tău ar vrea să le ştii despre orgasmul masculin.

separator

1. Adoră preludiu la fel de mult ca tine!
Şi sexul tare are nevoie de preludiu la fel de mult ca o femeie. Dacă Ea are nevoie de acest răsfăţ pentru a se pregăti fizic de actul sexual, atunci El are nevoie de preludiu pentru a se pregăti mintal. Chiar dacă penisul lui este în erecţie şi lucrurile decurg destul de bine, asta nu înseamnă că nu-şi doreşte să te joci cu el, înainte de “acţiune”. Încearcă să te joci cu penisul lui câteva min şi vei vedea cât de fericit şi activ va fi.

2. Fii mai “drăguţă” cu testiculele lui!
Să fii iubită şi răsfăţată în pat, asta îţi doreşti întotdeauna. Dar nu trebuie să uiţi nici de dorinţele partenerului tău. Pe lângă celelalte părţi ale corpului dezmierdate, el îşi doreşte la nebunie să te concentrezi şi pe testicule. Însă, ar vrea să ştii că nu trebuie să le masezi şi să le strângi în pumn ca pe un burete. Făcând acest lucru îi creezi un discomfort “cumplit” şi nu faci altceva decât să-i piară cheful de tot.

3. Ia tu iniţiativa!
Bărbaţii adoră o femeie activă şi cu iniţiativă în pat, şi nicidecum o femeie leneşă care aşteaptă totul pe tavă. Din acest motiv, încearcă să iei şi tu uneori situaţia sub control. Vino mai des cu idei şi jocuri noi, îndrăzneala ta îl va excita mai tare. În plus, dacă vei sta deasupra lui şi vei conduce jocul erotic, el va avea un orgasm mai puternic.

4. Nu-i mai băga limba în ureche!
Cu toţii ştim că lobul urechii este o zonă erogenă, dar nu trebuie să faci abuz. Partenerul tău ar vrea să ştii că nu-i place când limba ta alunecă de pe lob în interiorul urechii. Prin acest gest îi creezi o senzaţie destul de neplăcut şi îi distragi atenţia de la orgasm. Fii atentă şi la aceste detalii, chiar dacă ele îţi par neimportante.

5. Nu-i place să-i ceri la fiecare 5 secunde să-ţi spună: “te iubesc” !
Chiar dacă te iubeşte la nebunie, nu-i cere partenerului tău,  în timpul actului sexual să-ţi spună din 5 în 5 secunde că te iubeşte. Îl faci să-şi piardă toată concentraţia şi să ajungă mai greu la orgasm.

6. Nu îi place să mimezi orgasmul!
Bucură-te de ceea ce ai… şi nu încerca să te minţi atât pe tine, cât şi pe partenerul tău. Fii sinceră şi dacă nu ai orgasm… spune! Dacă vei mima de fiecare dată această plăcere şi îl vei minţi pe el… că te face să ajungi cu brio la punctul G… atunci faci mai rău. Spune-i cum stau lucrurile,  el ar aprecia sinceritatea ta şi chiar ar prefera să-şi îmbunătaţească performanţele sexuale. Fii cât mai deschisă cu el şi bucură-te de momentele unice petrecute în compania lui.

7. Adoră să-l mângâi după sex
Nu numai femeile adoră să fie răsfăţate şi sărutate, după o partidă “nebună” de sex. Şi partenerului tău îi place să fie alintat pe măsură. Atinge-i pectoralii şi spune-i cât de minunată a fost această partidă.

8. Vrea să poată adormi după sex
După o partidă bună de sex şi o doză suficientă de orgasm, majoritatea bărbaţilor  doresc să fie lăsaţi să doarmă. Nu-i “tăia” această dorinţă… lasă-l să savureze până la sfârşit această plăcere.

Învaţă să iubeşti şi ceea ce iubeşte el, cu siguranţă vei avea o viaţă sexuală perfectă!

Sursa:ele.ro

Oameni distruși de operații estetice!
Articolul anterior
Cum combini corect alimentele
Articolul următor