8 motive pentru a te căsători cu o fată “complicată”

Scriitoarea Lauren Irwin a scris un articol în care menționează că într-o soție este importantă nu lipsa neajunsurilor, ci prezența calităților, chiar dacă acestea vin la pachet cu un caracter mai complicat.

separator
fata-de-luni

„Dacă vrei mereu să crești și să te dezvolți, nu te opri în loc, alege să te căsătorești cu o fată care are un caracter complicat. Și există argumente rezonabile în favoarea acestei opinii.

Majoritatea bărbaților, desigur, vor alege fete „fără pretenții” – cu ele nu este prea greu, ele nu cer prea mult, ele nu se opun  și nu provoacă. Cu ele e confortabil.

Dar „alte” fete nu se vor mulțumi cu ideea că nu au ceea ce merită. Ele au nevoie de mai mult – și de la sine însăși, și de la viață, și de la bărbat. Planurile acestor fete îi vizează pe toți. Ele știu să argumenteze, să convingă – ele investesc în scopul lor final toată pasiunea, grija și emoțiile sale.

Nu putem spune că fetele ce aparțin primului tip sunt dezinteresate. Ele țin la relație și încearcă  cu orice preț să mențină pacea în familie – chiar dacă nevoile, visele și speranțele lor vor fi retrase pe cel de-al doilea sau cel de-al treilea plan. Mintea lor nu este atît de ageră. Ele sunt mai simple.

Bărbatul fără inițiativă întotdeauna va alege din prima categorie. El nu vrea să depună prea mult efort, în special în ceea ce ține de o relație. El nu vrea să se confrunte cu o provocare, nu vrea ca punctul lui de vedere să fie contestat. Dar acest tip de relații nu poate fi numit unul ideal – ele sunt afectate de rutină mult mai repede. Și atunci oamenii continuă să trăiască împreună „din obișnuință”, „pentru copii” sau din cauza creditului ipotecar.

Pe cînd un bărbat adevărat își dă seama că o fată cu un caracter complicat este cea mai bună alegere. Da, cu o astfel de fată poate fi mai dificil, dar numai din cauza faptului că ea tinde spre ceva mai bun. Iar datorită comunicării sănătoase, relația lor va deveni doar mai puternică.

Acesta este tipul fetei pe care ai vrea s-o ceri în căsătorie. O fată simplă nu te va satisface – ea va fi drăguță, dar nu te va inspira la realizări. Și tu niciodată nu vei fi părăsit de senzația că vrei ceva mai mult.

Fetele „complicate” sunt mereu persoane creative și inventive. Ele pot fi numite „nebune” sau „scorpii”, dar nimeni nu te va iubi mai mult decît ele și nimeni nu va face dragoste cu tine atît de pasionat.

Anume acest tip de femeie te inspiră la realizarea visului tău. Cu ea mereu îți va fi interesant să discuți orice teme, iar argumentele ei îți pot pune la îndoială propriul sistem de valori. Va trebui să accepți ideea că în multe domenii ea se pricepe mai bine decît tine. Da, nu este ușor, dar cu siguranță nu te vei plictisi.

Fetele „simple” au mintea „simplă”. Viața cu ele va fi liniștită, ca și calmul mări. Aici tu va trebui să alegi ceea ce ai prefera.

Dar dacă vrei să devii mai bun, să-ți lărgești orizonturile gîndirii și să-ți dezvolți abilitățile, ar fi mai bine să iei în căsătorie o fată „complicată”. Iată cum să înțelegi dacă ai găsit fata „complicată”.

Ea rar îți spune ceea ce vrei să auzi. Dar de cele mai dese ori se dovedește a avea dreptate. Cere în căsătorie o astfel de fată.

Căsătorește-te cu fata, care îți cere respectul.

Căsătorește-te cu fata care are propria viziune politică, chiar dacă aceasta nu coincide cu a ta.

Căsătorește-te cu o fată, ochii căreia sclipesc atunci cînd îi vorbești despre tot felul de lucruri.

Căsătorește-te cu o fată care nu-ți va permite să renunți la talentul tău.

Căsătorește-te cu o fată care te inspiră să devii tot mai bun în fiecare zi.

Căsătorește-te cu o fată care îți propune tot felul de provocări.

Căsătorește-te cu o fată a cărei abilități și talente corespund cu cele ale tale sau chiar le depășesc.

Tata îmi spunea permanent că era atras cel mai mult de mama din cauza că era mai deșteaptă decît el. Numai un bărbat adevărat poate recunoaște că aceasta este o calitate a unei soții și nu un defect.

Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Fetele cu un caracter complicat cel mai des  vor fi o „durere de cap” pentru bărbați.  Ele vă vor contrazice în tot ce e posibil și poate chiar pentru o clipă vă vor face să simțiți că nu sunt fericite cu voi.

Dar după un timp, cînd vor acumula experiență și înțelepciune, ele devin cea mai bună opțiune pentru rolul de soție. Și odată ce ai găsit o astfel de fată, ține-o și n-o lăsa să plece. Probabil ea este cel mai bun lucru care se va întâmpla vreodată în viața ta”.

Sursa: novapost.ro

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

A început să plângă în hohote când și-a văzut iubita în rochie de mireasă
Articolul anterior
Alimentele și plantele care tratează constipația
Articolul următor