9 lucruri despre sexul pe plajă care te vor pune pe gânduri

Dacă tot sezonul estival încă nu s-a terminat, am decis să trecem în revistă 9 lucruri (nu tocmai incitante) despre sexul pe plajă.

separator
cuplu-pe-plaja-northfoto_31d7a99307

1. Nisipul

De unde să începem? Nisipul intră peste tot. În plus, cam zgârie. Nu e deloc, dar deloc plăcut.

2. Micile creaturi din nisip

De la meduze a căror înţepătură poate fi periculoasă sau chiar letală (în funcţie de specie), la microbi minusculi care pot ajunge în zonele în care nu ai vrea niciodată să ajungă – pe plajă sunt multe lucruri de evitat.

3. Apa sărată

Apa sărată usucă pielea, deci imaginează-ţi ce efect are asupra altor zone ale corpului.

4. Tot felul de incidente cu prezervativul

Dacă vrei cu disperare un copil, du-te şi fă sex pe plajă. Dacă totuşi nu te vezi în următorii ani alături de o mică fiinţă care te ţine trează 24 din 24, evită apa. Prezervativul alunecă foarte uşor în apă. Notă: de asemenea, dacă te gândeşti la sex în piscină… mai bine nu. Chimicalele din piscină şi apa caldă sunt foarte periculoase, pot deteriora rapid prezervativul.

5. Infecţii

În apă există tot felul de germeni, microbi şi lista poate continua. Asta ca să nu menţionăm gunoaiele de pe plajă, de pe nisip şi de sub nisip. O grămadă de feluri în care te poţi îmbolnăvi.

6. Poziţii limitate

Pe plajă nu e nici locul potrivit şi nu există nici timpul pentru a încerca poziţii noi şi fancy din Kama Sutra, în caz că te gândeai la aşa ceva.

Sursa

Actorul Sergiu Voloc a fost condamnat la închisoare
Articolul anterior
Șeful poate să mă concedieze fără avertisment dacă am șters o bază de date?
Articolul următor
Alte articole interesante