9 reguli pentru a avea erecţii puternice

Specialiştii americani au întocmit o serie de recomandări privind stilul de viaţă a fiecărei persoane, astfel încât erecţia normală şi viaţa sexuală să nu aibă de suferit.

separator
646x404

Iată care sunt acestea:

1. Evită grăsimile periculoase

Consumarea produselor bogate în grăsimi sunt modalitatea perfectă de a-ţi compromite viaţa sexuală. Asta pentru că grăsimile se pot depune pe vasele de sânge. Iar o circulaţie sanguină deficitară este duşmanul erecţiei.

2. Renunţă la fumat

Fumul de ţigară nu numai că este vinovat de afecţiunile cardiace, accidente vasculare cerebrale, infarct, cancer de plămâni sau de vezică, ci şi de impotenţă.

3. Nu te stresa

Efectele fizice ale stresului se văd cel mai bine în nivelurile crescute de epinefrină, un tip de adrenalină care ajunge direct în circuitul sangvin şi cauzează încetinirea fluxului sangvin şi blocarea acestuia prin diverse substanţe chimice. Ducând astfel la probleme de natură sexuală.

4. Obezitatea

Cântăreşte-te periodic, iar dacă observi că ai luat proporţii, dă jos acele câteva kilograme, pentru că acestea îţi pot afecta erecţia. Aceasta din cauza excesului de estrogen care însoţeşte obezitatea, în detrimentul testosteronului, un combustibil important al erecţiei.

5. Sforăitul şi sexul

O problemă respiratorie cum este sforăitul poate da de gol şi alte situaţii grave, cum ar fi insuficienţa cardiacă şi lipsa de oxigen în ţesuturi. Cu atât mai mult în ţesutul penisului, care este atât de sensibil.

Sfaturi pentru o erecție perfectă!

1. Nu ocoli ciocolata neagră

Ciocolata cu conţinut cât mai crescut de cacao este bogată în antioxidanţi care favorizează producţia de substanţe chimice care dilată vasele de sânge, fenomen benefic pentru erecţie.

2. Sportul

Activitatea fizică este o modalitate eficientă de a-ţi creşte masa musculară și de a îmbunătăţi circulaţia sangvină, fenomene cu influenţe benefice asupra activităţii din dormitor.

3. Întăreşte-ţi muşchii pelvisului!

Exerciţiile Kegel sunt cele care te vor ajuta, fiind folosite cu succes şi pentru ameliorarea incontinenţei urinare. Se vor  încorda şi relaxa muşchii pelvieni, fie stând întins, fie la birou sau, de ce nu, chiar şi în mers. Fă câteva repetări pe zi şi menţine contracţia pentru cel puţin 10 secunde.

4. Atenţie la terapiile medicamentoase

Fă o listă cu toate medicamentele pe care le iei mai des sau mai rar şi mergi cu ea la medicul specialist. Acesta poate descoperi că unele dintre ele pot fi exact cauza disfuncţiei sexuale de care suferi.

Cea mai tânără coregrafă are doar 2 ani! E minunat cum se descurcă
Articolul anterior
De ce documente avem nevoie pentru a primi indemnizația copilului în Moldova?
Articolul următor
Alte articole interesante