A apărut deșteptătorul care promite să-ţi ofere un orgasm la trezire. Iată cum se folosește

O firmă din Marea Britanie a lansat un vibrator cu alarmă, care poate fi ţinut de femei în lenjeria intimă pe timpul nopţii. Dimineața, dispozitivul trezește femeia cu vibrații.

separator

1

Ceasul oferă 27 de nivele diferite de vibraţie şi costă 92 de dolari. Partea care este vibrator nu se introduce în interiorul corpului, ci se aşează peste clitoris.

În cazul în care utilizatoarea nu se trezeşte în primele secunde, vibraţiile devin din ce în ce mai puternice şi nu se opresc până când dispozitivul nu este oprit, scrie go4it.ro.

3

Little Rooster dispune de acumulator, iar producătorul oferă garanţie de un an. Cererea pentru dispozitiv a fost atât de mare încât firma face acum livrări în toată lumea.

Acesta nu este primul ceas deşteptător ieşit din comun. O firmă din Franţa a prezentat Sensorwake, un dispozitiv care eliberează diferite arome puternice (de croissant, cafea, mentă, iarbă sau pâine prăjită) pentru a-i trezi pe utilizatori. Mirosurile sunt eliberate din cartuşe care pot fi introduse în ceas.

2

Biscuiţi cu ouă jumări şi somon afumat
Articolul anterior
Designerul Arina Filatova, despre brandul care a cucerit moldovencele!
Articolul următor
Alte articole interesante