Află dacă iubitul tău se mai gândește la fosta!

Ești la început de relație și nu ai încredere că iubitul tău a uitat de fosta prietenă? Dacă încă se mai întâlnesc la o cafea, vorbește cu ea pe chat sau o consideră cea mai bună prietenă, cu siguranță este ceva putred la mijloc. Fii cu ochii în patru!

separator
crush

1. Vorbește despre ea non-stop

Dacă iubitul iți povestește mereu despre fosta lui iubită, de ce s-au despărțit, ce nu a mers bine, poți să fii sigură că nu a trecut de relația cu ea.

2. Îi face întotdeauna favoruri

O ajută mereu cu câte ceva? OK, să zicem că nu au motive să nu rămână amici. Dar nu ar trebui să aibă motive nici ca el să fie mâna ei dreaptă. Asta înseamnă că iubitul se mai gândește la fosta și acum, în timp ce e cu tine.

3. Încă se întâlnește cu membrii familiei ei

Dacă iubitul tău își petrece duminicile cu familia fostei, ai o mare problemă. Nu se va implica niciodată cu adevărat în relația cu tine dacă încă se simte un membru al familiei ei!

4. Vorbește cu ea pe chat

Știu că nu e politicos să îi urmărești conversațiile. Dar ar fi bine să îți dai seama dacă vorbește cu fosta iubită pe chat. Chiar dacă nu se văd față în față, faptul că stau de vorbă zilnic ți-ar putea arăta că încă se simte atașat de ea.

6. Nu a renunțat la lucrurile de la ea

Primul lucru pe care îl faci, de obicei, după o despărțire, este să renunți la toate lucrurile de la fostul partener. Dacă încă mai păstrează fotografii, haine de-ale ei sau altfel de amintiri, înseamnă că iubitul se mai gândește la fosta.

7. E cea mai bună prietenă a lui

Dacă îți spune că acum fosta lui iubită i-a devenit cea mai bună prietenă, îți recomand să fii prudentă. E posibil să îi fie imposibil să renunțe la ea, de aceea îi atribuie un alt rol.

sursa

Coafură elegantă cu două bețe de sushi!
Articolul anterior
Nicoleta Nucă, părăsită de iubit!
Articolul următor
Alte articole interesante