Ai aluniţe pe faţă? Iată ce spun despre tine

Conform astrologiei chinezeşti, aluniţele noastre simbolizează anumite lucruri. Simon Wong, expert în acest domeniu, a explicat pentru publicaţia Daily Mail, că analiza aluniţelor de pe faţă este o practică încă întâlnită în medicina chineză, aceste semne din naştere putând spune diferite lucruri despre o persoană.

separator
Papilomul-viral-alunita-sau-neg

Aluniţele situate în jurul sprâncenelor – Dacă aluniţa este sub sprânceană este semn de bogăţie. Dacă aluniţa este deasupra sprâncenei înseamnă că norocul are un curs continuu în viaţa acelei persoane. Iar dacă aluniţa este chiar în sprânceană, înseamnă că persoana respectivă are parte de noroc nebănuit în viaţă.

Aluniţele situate în mijlocul frunţii – Semnifică, conform spuselor lui Simon Wong, că persoana respectivă ştie ce vrea de la viaţă. Dacă aluniţa este situată spre marginea frunţii înseamnă că persoana respectivă nu se înţelege bine cu superiorii săi sau cu persoanele care îi dictează anumite lucruri în viaţă.

Aluniţele de pe pleoape – Semnifică, după părerea astrologului Wong, că persoana respectivă are tendinţa de a cheltui prea repede banii, de a fi risipitoare.

Aluniţele de pe buze – Cele de pe buza de sus spun despre tine că îţi place viaţa bună. Cele de pe buza de jos simbolizează copii norocoşi.

Aluniţele de pe nas – În general nu sunt un semn prea bun şi pot reprezenta o serie de probleme – familiale, financiare. Dacă aluniţa este chiar lângă nas însă, este un semn bun. Simon Wong spune că simbolizează o persoană care ştie cum să economisească.

Aluniţele de pe obraji – Simbolizează, în majoritatea cazurilor, singurătate.

Aluniţele de pe bărbie – Sunt considerate un indicator al dorinţei de schimbare, deoarece bărbia se mişcă mereu atunci când vorbim.

Sursa

Cum să-ţi usuci părul mai repede şi să-l protejezi de căldură
Articolul anterior
Bebeluşul tău are colici? Află cum să-l linişteşti atunci când plânge
Articolul următor
Alte articole interesante