Alege scoica preferată şi vezi ce spune despre tine

Care dintre cele trei scoici ți-a făcut cu ochiul? Află cum este caracterul tău în funcție de cea pe care ai ales-o!

separator

Scoica numărul 1

Învelişul dur şi, totodată, neted la interior indică faptul că ai avut parte de numeroase „furtuni” în viaţa ta, pe care ai reuşit să le depăşeşti şi te-au transformat într-o fiinţă mai puternică. Empatizezi cu cei din jur şi eşti foarte înţelegătoare.

Scoica numărul 2

Această scoică are o formă robustă, dar simetrică, plăcută din punct de vedere vizual. Această scoică este despre echilibru, adică despre ceea ce consideri tu că este necesar pentru a fi împlinită. Îţi place să păstrezi lucrurile simple şi echilibrate. Reuşeşti să te detaşezi fără probleme de tot ce ţine de cotidian.

Scoica numărul 3

Învelişul acestei scoici este de o frumuseţe aparte. Intactă şi într-o nuanţă superbă de alb-fildeş, ea arată despre tine că eşti o fire delicată şi cu un simţ estetic dezvoltat. Dar dacă priveşti mai atent scoica, vei observa că în mijloc are câteva mici părţi ascuţite, ca şi cum ar vrea să îşi ascundă interiorul de ochii celorlalţi. Te regăseşti? Este timpul să renunţi la temeri şi să îi laşi pe oameni să te cunoască aşa cum eşti.

sursa

Nuntă cu 200 de oameni ai străzii pe post de invitați
Articolul anterior
Cât de des trebuie să speli pernele!
Articolul următor
Alte articole interesante