Angelina Jolie şi Brad Pitt, scene nebunești de sex în plină stradă!

O sursă din echipa de filmare a lungmetrajul „By The Sea” a dezvăluit că Angelina Jolie şi Brad Pitt vor interpreta în această dramă, produsă de studiourile Universal, rolurile a doi soţi, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

separator
images

Cei doi actori nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actriţa americană.

Potrivit unei surse citate de publicaţia Us Weekly, cei doi actori vor turna câteva scene „fierbinţi” chiar pe strada pe care se află reşedinţa pe care au închiriat-o pentru familia lor.

„Vor filma în Golful Mgarr ix-Xini din oraşul Gozo”, a declarat o sursă, potrivit căreia vacanţa pe care cuplul hollywoodian o va petrece în Malta va dura 10 săptămâni.

Înconjurat de stânci înalte, acel golf izolat are o plajă cu prundiş şi ape foarte curate, ideale pentru filmările subacvatice.

712022l-640x0-w-0889f158

„Nu este un film cu un buget mare, nu este un film de acţiune”, a declarat Angelina Jolie, în mai, pentru Extra.

„Este genul de film care ne place, dar în care nu prea suntem distribuiţi.

Este un film experimental, genul de film independent, în care putem să ne simţim cu adevărat actori şi în care putem să încercăm lucruri noi şi deschise”, a dezvăluit vedeta americană.

Sursa 

Evoluția omului de-a lungul timpului
Articolul anterior
Maria Marian: “Uleiurile presate la rece sunt cheia frumuseţii mele”
Articolul următor
Alte articole interesante