Astăzi, începe noul an astrologic conform calendarului chinezesc

Fiind un semn de apă, mistrețul este al doisprezecelea din horoscopul chinezesc și marchează începutul anotimpului de iarnă. Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în acest an după calendarul tradițional chinezesc astăzi, pe 5 februarie, adică după data de 4 februarie când intrăm în anul Mistrețului conform calendarului tradițional Solar (zi care marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească), scrie  www.zodiacool.ro.

separator

ANUL MISTREȚULUI DE PĂMÂNT 2019, CARACTERISTICI GENERALE
În astrologia chineză BaZi, Mistrețul este un semn zodiacal masculin format dintr-o tulpină principală – apă yang și una ascunsă – lemn yang, elemente ce ne vor influența în anul 2019 la nivel subconștient, indiferent în ce zodie am fi, deoarece Mistrețul vine cu o energie puternică și dictează evenimentele din 2019. Energia nouă adusă de zodia Mistreț de pământ, care apare în stâlpul AN, ne va schimba în anul 2019 modul de a interacționa cu ceilalți.

Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului: onestitate, galanterie, voluptate, sinceritate, ordine, disciplină, fie din defectele sale: încăpățânare, materialism, mânie, credulitate, nesiguranță, lene. Chinezii consideră că Mistrețul nu este o zodie prea harnică, pentru că îi place să doarmă, să mănânce și are o tendință accentuată spre îngrășare. Prin urmare, în anul 2019 este posibil să devenim mai leneși decât de obicei. Însă, partea pozitivă a Mistrețului este că are încredere în sine, nu ține agende ascunse, nu are nicio intenție să facă rău altora și, în consecință, poate aduce bogăție. Astfel, 2019 este un an excelent pentru a face bani din noi investiții.

De asemenea, va fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toate semnele zodiacale, un an de bun augur pentru că Mistrețul atrage succesul în toate aspectele vieții. Cei născuți în anii 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 fac parte din zodia Mistreț, al cărei corespondent în horoscopul european este zodia Scorpion. Anul Mistrețului aduce responsabilitate, independență și optimism, dar și riscul de a fi înșelați uneori de cei din anturaj. Cu toate acestea, această zodie manifestă generozitate și răbdare, suportă greșelile altor persoane și le ajută să restabilească relații interumane armonioase.  Fiind un semn de apă, Mistrețul aduce noroc nemăsurat!

Astrologul ZODIACOOL ne anunță că ne putem aștepta ca anul 2019 să fie excelent pentru a face bani din investiții. De asemenea, ne vom putea bucura mai mult de viață, vom fi tentați să participăm la petreceri, evenimente fericite, nunți, botezuri, unde vom avea șanse mari să legăm noi relații de prietenie și de dragoste. În popor, animalul mistreț simbolizează virilitatea și fertilitatea, caracteristici pe care le-a preluat și zodia. Prin urmare, în 2019 nu este exclus să fim mai preocupați de partea sexuală și probabil că se vor naște mai mulți copii decât în anul Câinelui, 2018. Cu toții vom aspira la un trai mai bun, deoarece în ultimii ani astrele ne-au pus la muncă și acum oboseala își spune cuvântul.

Vom pune accentul pe satisfacerea nevoilor de bază – hrană, somn, relații intime -, fiind influențați prin rezonanță de caracteristicile și nevoile Mistrețului. Mistrețul nu este o zodie care să ne stimuleze dorința de a ne revolta, prin urmare se anunță un an mai liniștit la nivel politic și social.

Mai multe informații, vezi pe  www.zodiacool.ro.

Sfaturi prețioase pentru o viață împlinită
Articolul anterior
S-a rezolvat problema! Moldovenii cu cetățenie română pot circula în Irlanda cu cartea de identitate
Articolul următor
Alte articole interesante