Astrologul vedetelor din România e şi la dispoziţia ta

Pentru mulţi, Astrologia este o curiozitate, un pretext amuzant sau un moment de relaxare. Deşi specialiştii în domeniu susţin că astrologia poate oferi mult mai multe date despre destinul fiecăruia, care ne pot ajuta în luarea unor decizii. Cei care cred în astre folosesc astrologia ca instrument de evaluare a posibilităţilor de acţiune în diverse situaţii.

astrologie_kartenlegen-1-

De fapt, astrele nu sunt responsabile pentru ceea ce ni se întâmplă în viaţă, ele nu fac decât să ne prezinte calea, noi alegem, însă, pe ce drum să mergem.

Orice zodiac este de fapt un instrument de lucru, iar succesul lui depinde de precizia şi credinţa cu care este folosit. Există mai multe zodiace: european, chinezesc, indian etc. În plus, astrologia poate fi folosită în mai multe feluri, în funcţie de necesităţi şi situaţii: astrologie lunară, previzională, relaţională, medicală, natală etc.

Cea mai populară este astrologia natală care studiază horoscopul natal în funcţie de data, ora şi locul naşterii unei persoane. Cu ajutorul acestor informaţii, un astrolog poate determina potenţialul fizic, intelectual, psihic, material etc. al persoanei în cauză.

Mariela este unul din cei mai cunoscuţi astrologi din România, la care apelează şi vedetele din showbiz-ul românesc. A fost premiată  la saloanele de astrologie din Spania, Rusia,  Maroc şi Brazilia şi este deţinătoarea globului unicat al Astrologiei.

MARIELA- 2- GALATI- POZA NOUA

A participat la diverse emisiuni tv din România, fiind provocată să vorbească chiar şi despre criza financiară sau direcţia politică a ţării sale.

Dacă doreşti să afli mai multe despre ce-ţi rezervă astrele şi vrei să cunoşti răspunsul la întrebările legate de destin, o poţi contacta pe astrologul Mariela accesând site-ul www.clarvazatoareamariela.com sau la numerele de telefon +373 79429351 , +40 753.594.565.

Cât a slăbit Christina Aguilera după naștere!
Articolul anterior
A intrat în gura presei și a criticilor cu două apariții de milioane
Articolul următor
Alte articole interesante