„Bambusul despicat” sau „larg deschisă”? Poziția sexuală perfectă în funcție de zodie!

Zodia îți poate determina caracterul, comportamentul sau preferințele. Mai nou, fiecare nativ are și o poziție Kama Sutra ideală. Vezi ce-ți place în pat ție sau partenerului tău în funcție de semnul zodiacal.

separator

Capricorn

Poziţia lotus este ideală pentru nativii din zodia capricornului. Este dificil de pus în practică, dar pentru că ţie îţi plac la nebunie provocările, te stimulează din toate punctele de vedere.

Vărsător

Poziţia suspendată se potriveşte perfect nativilor din vărsător, care sunt firi nonconformiste şi rebele. Trebuie să ai o condiţie fizică de invidiat, dar tu poţi face orice pentru a te simţi cu adevărat în al nouălea cer, dar şi pentru a încerca ceva nou.

varsator

Peşti

O partidă de amor în picioare, sub duş, este alegerea ideală pentru nativii din zodia peştilor. Apa care se va prelinge pe trupul tău îţi va spori, cu siguranţă, plăcerea!

pesti

Berbec

O astfel de poziţie este perfectă pentru sălbaticii nativi din zodia berbecului, care nu se tem să încerce mereu ceva nou, neobişnuit şi chiar nebunesc!

berbec

Taur

Îmbrăţişarea laptelui şi a apei este poziţie kama sutra care se potriveşte ca o mănuşă nativilor din zodia taurului. Senzualitatea este la cote înalte, iar mişcările lascive sunt punctul forte al acestor nativi.

Gemeni

Poziţia kama sutra numită „larg deschisă” este alegerea ideală pentru nativii din gemeni. Este comodă şi îi oferă iubitului tău un „peisaj” absolut senzaţional.

Rac

Apropierea este cuvântul care îi defineşte cel mai bine pe nativii din zodia racului. De aceea, o poziţie care să le ofere posibilitatea partenerilor de a intra cât mai mult în contact este perfectă pentru aceşti reprezentanţi ai zodiacului.

Leu

Această poziţie este perfectă pentru nativii din zodia leului, care simt nevoia să-şi dezlănţuie din când în când latura sălbatică!

leu

Fecioară

Pentru nativii din fecioară, care sunt mai pudici din fire, poziţia „Indrani” este alegerea perfectă. Este o postură destul de cuminte, în care nu se simt foarte expuşi.

fecioara

Balanţă

Nimic nu-i încântă mai mult pe nativii din balanţă decât o poziţie care să le pună la încercare aptitudinile echilibristice. Poziţia „bambusul despicat” este una dintre cele mai potrivite pentru aceşti nativi.

Scorpion

Cei mai experimentaţi reprezentanţi ai zodiacului în materie de sex, nativii din scorpion adoră sexul oral. De aceea, o poziţie care să-i satisfacă pe ambii parteneri în acelaşi timp este perfectă pentru aceşti nativi.

scorpioni

Săgetător

Poziţia „tigroaicei” este alegerea perfectă pentru nativii din zodia săgetătorului. Pentru că îţi place să deţii controlul, această poziţie îţi oferă senzaţiile pe care le adori!

sursa

Ce cadou prețios va primi Miss Moldova în acest an!
Articolul anterior
5 cărți care trebuie citite înainte de a te mărita!
Articolul următor
Alte articole interesante