Bărbații, sexul și grupa sanguină

Japonezii cred că grupa sanguină influențează viața sexuală a unui bărbat! Deși nu există o demonstrație științifică, ei încearcă să-și formeze relațiile ținând cont și de acest aspect.

separator

Grupa A

Potrivit japonezilor care au stat să analizeze, bărbații care au grupa sanguină A sunt îndrăgostiți sincer, își arată emoțiile și au tendința să fie fideli partenerelor lor. Cu toate acestea, lor le vine destul de greu să-și exprime sentimentele față de persoana iubită. De asemenea, acești bărbați se axează mai mult pe satisfacerea partenerei și mai puțin pe plăcerea proprie când vine vorba de sex, iar după primele partide nu își pierd interesul. Unii chiar asociază sexul cu măritișul și în unele cazuri ajung să ceară în căsătorie femei pe care nu le iubesc, dar cu care se simt foarte bine în pat.

viata-sexuala-2

Grupa B

Bărbații cu această grupa de sânge sunt adesea onești cu femeile din viața lor. Se simt atrași de cele cu personalități puternice și neconvenționale. Femeile din Japonia se feresc de bărbații cu această grupă sanguină, deoarece sunt considerați „fustangii”. Ei nu se dau niciodată în lături când e vorba de o posibilă aventură sexuală, chiar dacă aceasta le pune în pericol relația de cuplu. Bărbații cu grupa B adoră drama și scandalul din viețile lor și pot separa foarte ușor sexul de iubire.

Grupa 0

Bărbații care au această grupă sanguină își pot exprima sentimentele cu mare ușurință și chiar le place să facă asta. Au tendința să tragă cu dinții de orice relație de cuplu, chiar dacă această nu mai are șanse să funcționeze. Sexul este foarte important pentru ei și îl consideră esențial vieții. Câteodată sunt atât de încrezători în sine, încât pot deveni agresivi sexual și adesea se îndrăgostesc de lucruri și nu de oameni. Se pot căsători pentru bani și nu din dragoste.

Grupa AB

Cei cu această grupă de sânge sunt sensibili și foarte romantici, însă iubitele trebuie să îi facă să se simtă în largul lor. Sexul este un hobby foarte plăcut pentru ei și sunt tentați să încerce mereu noi poziții și noi locuri de făcut amor. Din cauza timidității așteaptă deseori prea mult până să propună o partidă de sex.

Sursa

Secretele vedetelor. Cum a slăbit Jessica Alba după naștere?
Articolul anterior
Frânturi de amintiri cu… Tania Cerga
Articolul următor
Alte articole interesante