Beneficiile masturbării! Te ajută să scapi de durerile menstruale

Masturbatul este unul dintre subiectele cele mai stânjenitoare în rândul multor oameni. Cu toate acestea, s-a demonstrat că anume el are un efect benefic asupra organismului nostru. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să te masturbezi.

separator
sfatulparintilor_ro_masturbare_dreamstime_com__23535700

1. Masturbatul aduce și anumite beneficii

Poate diminua durerile pe care le ai când ești la ciclu, te poate ajuta să adormi mai repede în cazul în care ai probleme cu somnul și poate preveni apariția anumitor infecții!

2. Numărul fetelor care se masturbează este mult mai mare decât crezi

Masturbatul nu este un lucru pe care îl fac doar băieții. E foarte posibil ca prietenele și colegele tale să facă același lucru. Dar în mare parte,  lumea este rușinată să vorbească de acest lucru.

3. Încercă să descoperi ce te excită cel mai mult

Vei  vedea că îți va fi mai ușor să te masturbezi dacă citești ceva care să te excite sau dacă vei asculta niște muzică care să te relaxeze? Orice ar fi, vei vedea că te va ajuta să intri în acest trip mult mai ușor.

4. Nu te da bătută dacă nu îți iese din prima. Practice makes it better!

Este posibil să ai un moment în care ceva pur și simplu nu va funcționa. Stai liniștită, nu ai nimic. Unor oameni le ia mai mult până să se obișnuiască cu acest lucru.

Sursa

Dana Borisova este tot mai tristă! Află în articol ce i s-a întâmplat
Articolul anterior
10 pași simpli pentru o memorie mai bună!
Articolul următor
Alte articole interesante