Când totul merge prost, amintește-ți de aceste lucruri! Te vei simți mai bine!

Cu toții avem momente când ne pare că se prăbușește cerul peste noi și că nu există oameni mai nefericiți. Atunci când îți pare că totul merge prost, amintește-ți de aceste fraze.

separator
Când totul merge prost, amintește-ți de aceste lucruri! Te vei simți mai bine!

1. Durerea este o parte a procesului de dezvoltare

Uneori, viața îți închide uși pentru că e timpul să mergi mai departe. De multe ori nu ne mișcăm decât dacă circumstanțele ne forțează. Când lucrurile devin prea grele, aminteste-ți că nicio durere nu vine fără un scop. Îndepărtează-te de ceea ce te-a rănit, dar nu uita niciodată ce ai învățat din experiența dată.

Ține minte că există două tipuri de durere: cea care doare și cea care te schimbă. Când treci prin viață, în loc să opui rezistență, mai bine le lași pe ambele să te ajute să crești.

2. Totul în viață e trecător

De fiecare dată când plouă, se mai și oprește. De fiecare dată când te rănești, te vindeci. Nimic nu durează la infinit. Dacă lucrurile nu sunt tocmai roz, nu te îngrijora, pentru că nici această situație nu se va prelungi la nesfârșit. Fiecar moment îți oferă un nou început și un nou sfârșit. Primești în fiecare secundă o a doua șansă. Trebuie doar să profiți de ea și să dai tot ce e mai bun.

3. Nu rezolvi nimic dacă te plângi și te îngrijorezi

Cei care se plâng cel mai mult, realizează cel mai puțin. E mai bine să încerci ceva dificil și să eșuezi decât să nu faci nimic și să îți iasă. Nu s-a terminat dacă ai pierdut, s-a terminat dacă nu faci nimic și te plângi. Dacă crezi în ceva, continuă să încerci. Dacă petreci ziua de astăzi plângându-te pentru ziua de ieri, nu vei face ziua de mâine mai senină! Fă o schimbare și nu te mai uita înapoi!

4. Cicatricile sunt simboluri ale forței și determinării

Să nu îți fie rușine cu multiplele cicatrici apărute pe parcursul vieții. O cicatrice înseamnă că durerea a trecut și că o rană este închisă. Înseamnă că ai cucerit durerea, ai învățat o lecție, ai devenit mai puternică și ai mers mai departe. O cicatrice este tatuajul unui triumf de care ar trebui să fii mândră. Nu permite cicatricilor să te facă să îți trăiești viața cu teamă. Începe să vezi o cicatrice ca pe un semn de putere și nu ca pe un simbol al durerii.

5. Fiecare luptă mică e un pas înainte

În viață răbdarea nu înseamnă să aștepți, ci să ai o atitudine pozitivă în timp ce lucrezi din greu pentru a-ți îndeplini un vis. Așa că dacă tot încerci, investește tot ce ai mai bun și mergi până la capăt. Poate că va trebui să sacrifici relații și tot ce îți este familiar. Poate că va trebui să accepți să fii luată în râs de către colegi și prieteni. Poate că vei petrece mult timp singură. Singurătatea, însă, este darul care face posibile lucruri mărețe. Îți dă spațiul de care ai nevoie.

Și dacă îți dorești ceva, o vei face, indiferent de eșecuri și șanse ratate. Îți vei da seama că efortul este singura cale și că merită.

6. Negativismul celorlalți nu e treaba ta

Fii pozitivă atunci când ești înconjurată de morocănoși. Zâmbește atunci când alții încearcă să te descurajeze. Este cel mai simplu mod de a-ți menține entuziasmul și concentrarea. Nu lăsa amărăciunea celorlalți să te schimbe.

Și cel mai important este să nu te schimbi doar pentru a impresiona pe cineva care îți spune că nu ești suficient de bună. Oamenii vor vorbi indiferent de ceea ce alegi să faci sau cât de bine o faci. Așa că fă-ți griji în legătură cu tine și nu cu ceea ce cred ceilalți despre tine.

7. Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus

La un moment dat, va trebui să te dai bătută și să lași viața să își urmeze cursul.

Până la urmă, să trăiești viața din plin înseamnă să ai încredere în intuiția ta, să îți asumi riscurile, să pierzi și să regăsești fericirea, să te bucuri de amintiri și să înveți din experiențe. Trebuie să încetezi să te mai îngrijorezi, să faci supoziții și să te îndoiești de tine la fiecare pas. Fă haz de necaz când apar confuzii, trăiește în prezent și bucură-te de viață așa cum ți se dezvăluie, treptat.

8. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să continui

Nu îți fie frică să reintri în joc, să încerci din nou, să iubești din nou, să trăiești din nou sau să visezi din nou. Nu lăsa o lecție grea să îți împietrească inima. Cele mai bune lecții de viață le înveți în cele mai grele momente și din cele mai mari greșeli. Când vrei să renunți, adu-ți aminte că uneori trebuie să treci prin momente negre pentru a le descoperi pe cele bune.

Da, e greu, dar tu ești puternică. Găsește puterea să zâmbești în fiecare zi. Trăiește simplu. Iubește generos. Vorbește sincer. Muncește cu spor. Continuă să crești.

Sursa

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Când şi cum se simt mişcările fătului în burtică
Articolul anterior
Presa internaţională o desfiinţează pe Monica Gabor: ”A doua zi l-a dus pe copil la orfelinat”
Articolul următor