Care sunt cele mai afurisite soacre în funcție de zodie!

Există foarte puține cazuri în care soacra să se înțeleagă cu nora. Totul din cauza pretențiilor mamei soțului. O importanță considerabilă o are și zodia în care s-a născut mama-soacră.

separator

Iată care sunt cele mai afurisite soacre, dar și cele care te pot avea la inimă:

Berbec

Soacra Berbec este foarte încăpățânată, totul trebuie să fie cum vrea ea și nu-i scapă nimic din vedere. Nu e de mirare dacă te vei certa tot timpul cu ea pentru că nu este genul de persoană care să cedeze ușor. Cu greu va accepta că și nora are dreptate din când în când, iar acest lucru se va întâmpla în situații deosebite. Atenție când mergi în vizită la ea, s-ar putea să te pună și la treabă.

Taur

Problema soacrei născută în zodia Taur este faptul că e prea curioasă. Vrea să știe mereu ce se întâmplă în relația voastră, are sugestii în orice situație și de multe ori încearcă să vă spună și cum să vă aranjați casa. Sunt șanse mari să ajungi la discuții aprinse cu ea, iar acest lucru se întâmplă din cauza că nu înțelege să stea în banca ei.

Gemeni

Indiferent cât te străduiești, nu vei reuși niciodată să înțelegi ironia acestei soacre. Are mereu tendința să critice, să vorbească mult sau să se laude. Va face aluzii mereu și va încerca să te enerveze în fața fiului ei doar ca să vadă cum reacționezi. Ai grijă, va profita de orice ocazie pentru a se pune într-o lumină mai bună decât tine.

Rac

Soacra născută în zodia Rac manifestă o grijă exagerată față de cei dragi. Nu trebuie să-ți faci griji că nu te vei înțelege cu ea. Îți va fi precum o a doua mamă, doar că va avea tendința să te sufoce cu dragostea ei. Îi place să se bage în relația fiului ei și să fie deranjantă, chiar dacă intențiile ei sunt bune.

Leu

Soacra născută în zodia Leu se consideră un exemplu pentru orice femeie. Îți oferă milioane de sfaturi și îți spune mereu ce trebuie să faci. Chiar dacă intențiile sale sunt bune, devine puțin cam stresantă, iar asta din cauza că sfaturile sale sună mai degrabă a indicații. Cu toate acestea, trebuie să știi că femeia Leu este foarte înțeleaptă și nu te va sfătui niciodată greșit.

Fecioară

Soacra născută în zodia Fecioară nu este deloc rea. Îți va oferi mereu sfaturile de care ai nevoie și te vei simți foarte apropiată de ea. Trebuie doar să nu încerci să te impui mai mult decât o face ea, iar atunci când vine în vizită să ai grijă ca totul să fie perfect. Este foarte atentă la detalii și pune preț pe curățenie.

Balanță

Soacra născută în zodia Balanță are tendința să devină ostilă față de femeile din viața fiului său, asta pentru că o îngrozește gândul că odrasla sa o va părăsi. Este foarte geloasă și poate genera foarte multe certuri între voi. Trebuie să ai grijă ce vorbești  cu ea, altfel riști să ajungi în situații critice.

Scorpion

Această soacră nu va fi niciodată mulțumită de noră, indiferent cât de bună e. Va fi mereu atentă la detalii, va încerca să se impună în relația fiului său și va avea mereu ceva de obiectat. Își iubește foarte mult fiul și din această cauză are tendința să devină agresivă față de noră. Atenție cum te comporți cu ea.

Săgetător

Sunt șanse foarte mari ca femeia născută în zodia Săgetator să fie o soacră bună. Trebuie doar să învețe să-și asculte nora și să nu mai fie încăpățânată. Unele certuri pot fi provocate de ea, dar are și meritul de a face foarte multe fapte bune, de a-i face cadouri scumpe nurorii sale sau de a se ocupa de creșterea nepoților.

Capricorn

Chiar dacă aparent este o soacră bună, în realitate nu se înțelege foarte bine cu nora. Nu-i place ca cineva să-i fure fiul și întotdeauna va încerca să-și bage nasul în casa lui. O relație cu ea ar decurge mai bine dacă ar renunța la răutăți și dacă ar înțelege că este timpul ca fiul ei să asculte de altă femeie.

Vărsător

Soacra născută în zodia Vărsător are darul de a se înțelege bine cu toată lumea, ceea ce înseamnă că nu va avea nicio problemă cu nora. Îi va da mereu sfaturi și va încerca să o ajute în orice problemă. Nu-i place să-și bage nasul unde nu trebuie și nu va încerca să-i impună fiului ei ce femeie să ia de nevastă sau cum să acționeze în relația sa.

Pești

Femeia născută în zodia Pești va fi o soacră bună. Oferă foarte multă afecțiune, îi place să-și petreacă timpul cu nora sa și niciodată nu va încerca să se impună. Îi este ușor să accepte că fiul ei trebuie să-și amenajeze viața și va fi mândră că va avea ocazia să-și crească nepoții. Înțelege că vine o vreme când ea va fi pe locul doi în viața fiului ei.

sursa

Psiholog, despre cuplurile care divorțează, deși sunt compatibile: „Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți”

Un subiect abordat des în societatea noastră este divorțul, adesea dureros și cu suflete nevinovate la mijloc, copii acolo unde este cazul. Dar câte dintre aceste despărțiri se produc pentru că dragostea chiar dispare? Nu te-ai gândit vreodată că doi oameni care se despart pot să se iubească în continuare? Sau că atracția și compatibilitatea dintre ei nu dispare, chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate?

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai apreciați psihoterapeuți din România. Invitat în emisiunea „La Măruță”, specialistul a vorbit despre posibilitatea existenței unor sentimente ce rămân în urmă, în ciuda producerii unui divorț.

Ei bine, doctorul Cristian Andrei a avut ocazia să analizeze astfel de cazuri și să își dea seama care sunt factorii ce îi îndepărtează pe soții ce ajung să devină, în cele din urmă, foști soți. Iată explicația expertului:

„Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți. În timp ce oamenii se iubesc, sunt în dragoste, cei din jur nu sunt în dragostea aceasta. De obicei, lumea nu prea e de acord cu dragostea ta. E o intimitate, nu simt ceilalți ce simți tu față de persoana cealaltă. Ei bine, acești detractori – exemplul clasic este soacra, sunt cei care spun „nu, nu cu ea/nu cu el, nu așa, nu acum, stai să vedem” – aceștia așteaptă acest moment, când există dificultatea între cei doi. Și ei funcționează ca niște catalizatori în despărțirea celor doi și le spun „Vezi? Vezi că o să îți ia asta, să nu te lași mai fraier decât celălalt”.”

Potrivit spuselor doctorului Cristian Andrei, sentimentele rămân, doar că ele ajung să ia altă formă. Practic, dragostea se transformă în ură și o relație ce a fost cândva frumoasă devine un război greu de gestionat sau de oprit.

„Și se ajunge bineînțeles la aceeași pasiune, pentru că dragostea nu se termină pe 26 mai sau pe 30 iunie când se pronunță divorțul. Ea continuă, dar din cauză că lumea din jur începe să demonteze această dragoste, ea se transformă tot într-o pasiune și anume, ura, conflictul. Este același sentiment, practic, aceeași intensitate, numai că este interpretată nociv. Și îi vezi pe ăștia doi cum își dau întâlnire la tribunal, la notar, ei s-ar duce cu floricele, s-ar mai pupa un pic, dar stai că suntem în divorț. Și judecătorii cu experiență știu, cei de la civil, da? Știu că nu se prezintă la termen sau vrea neapărat să-l aducă pe celălalt pentru nu știu ce partaje prelungite. Doar, doar s-or mai vedea ăștia doi că se iubesc.

Știi cum era la școală, dacă mai ții minte, băiatul X și cu fata Y se urau între ei, dar lumea din jur știa că ei se iubesc. Și așa este și la cazurile de divorț. Ei în continuare mai au ceva, cel puțin unul dintre ei mai tânjește după celălalt, dar lumea din jur nu și nu. Trebuie scandal, trebuie împărțeală, trebuie ură, trebuie răzbunare, defăimare și așa mai departe. Și sunt și niște copii pe undeva pe acolo, care nu înțeleg nimic. Cum s-a întors frumusețea pe fața cealaltă între părinții noștri? Că asta este problema, de fapt.”

Pentru că este medic neuropsihiatru pentru copii și adolescenți, a văzut multe cazuri în care copiii au fost cei mai afectați de aceste rupturi dureroase.

Fetiță blondă care a rupt un desen în care se află părinții ei care s-au despărțit

„Nu este ok să faci confuzia între problema de cuplu, cu sexualitatea, cu toate lucrurile alea, dacă nu-s pentru copii și să bagi copiii ca argument în așa ceva. Majoritatea bagă copiii la divorț ca parte de negociere, ca răzbunare: „Lasă că îți arăt eu ție, îți iau copiii”. Așa ceva trebuie să înceteze în această țară, de dragul copiilor. (…) Există divorț/despărțire în cuplu, dar nu trebuie să existe și față de copii. Nu trebuie să existe aceleași argumente și față de ei.”, a mai explicat psihologul în cadrul emisiunii, potrivit divahair.ro.

Specialistul a oferit mai multe exemple de posibile motive pentru care partenerii se pot îndepărta, deși se iubesc în continuare. Iată ce a zis:

„Geloziile de genul gelozia soacrei, fratelui sau a surorii, gelozia prietenilor, gelozia prietenilor de băieți – „Ce, mă, te însori? Păi și cu noi ai terminat-o? Ești sub papucul nevestei?” Și fără să își dea seama, acești bărbați, acești băieți subminează cuplul acestui om – „Hai, vino și duminica asta, hai că nu stai mult!” și îi dau lui senzația că trebuie să fie un bărbat adevărat, nu să facă ce zice nevasta.”

Ce înseamnă asta? Că există șanse mari ca unele căsnicii ajunse în pragul divorțilui să fie reparate dacă soții lasă orgoliul în spate și nu mai apleacă urechea la vorbele celor care fac tot posibilul pentru a-i îndepărta.

„Dacă între soții care spun că vor să divorțeze mai există și ură, înseamnă că, de fapt, mai există pasiune și că dacă ar fi sinceri unul cu altul, ar putea să se împace. Și trebuie să știți că ura dintre voi doi este, de fapt, a celor din jur. Pentru că sunt sentimente, dar sunt interpretate altfel din cauza celor din jur.”, a concluzionat doctorul Cristian Andrei.

Ce femei nu au voie să meargă la Înviere!

Sfânta noastră Tradiţie, păstrată neschimbată de două mii de ani, spune că femeia este specială în perioada lunii când sângerează din organul născător de prunci. Clericii sfătuiesc femeile să se roage acasă și să nu intre în Biserică până în ziua a opta.

separator

femei_biserica_02_ee9401fa26-1024x768

Nici in curte nu poţi asculta Liturghia lipită de zidul Bisericii, pentru ca curtea oricărei Biserici este sfinţită de episcopul locului, conform cuviosului Ilarie, potrivit antenastars.ro.
De asemenea, în această perioadă femeia nu are voie: să se împărtăşească, să ia anafură, să bea apă sfinţită, să se împreuneze cu bărbatul. Iată cuvintele lui Dumnezeu, aşa cum apar ele la scriptură, în Levitic 15, versetele 19-28.
„Mulţi vor zice că asta e legea veche, dar Măicuţa Domnului a respectat-o, deşi era pururea curată fecioară! De aceea, tu ca femeie trebuie să urmezi acest exemplu, să nu vii la Biserică şi să nu te atingi de cele sfinte atunci când borhotul pântecelui se revarsă. Nerespectarea acestei rânduieli este mare păcat, pentru care vei da seamă”, scrie cuviosul Ilarie pe blogul personal.

sursa: antenastars.ro„Degeaba ignorăm instinctul”. Cum ştii că eşti în relaţia nepotrivită. Sfaturile unui parapsiholog

Viața de cuplu nu este mereu roz, iar atunci când vine vorba despre aceasta, unele semne te pot ajuta să îţi dai seama că eşti în relaţia nepotrivită. Iată ce sfaturi are un parapsiholog.

„Sunt multe semne care ne arată că nu este locul nostru acolo. Noi vom vorbi despre patru moduri în care putem afla. De pildă, când unul din ei stă de vorbă la telefon şi celălalt se învârte în jurul lui şi vrea să discute.

Atunci când zâmbeşti din ce în ce mai rar. Pe faţa oamenilor se pune tristeţea, dispare sclipirea. Oamenii când sunt fericiţi, atunci când sunt iubiţi, le sclipesc ochii. Când începe să îţi dispară sclipirea din ochi şi nu mai zâmbeşti atât de mult cât zâmbeai, trebuie să îţi pui întrebarea dacă eşti lângă persoana potrivită. Dacă te face să zâmbeşti, dacă te face să râzi, dacă te face să te simţi iubit, dacă îţi dă atenţie. E valabil şi viceversa. Nu numai femeile au sclipici în ochi.

Te confrunţi în mod constant cu o stare de agitaţie. Atunci când îşi găseşte lucruri de făcut. Ar pierde timpul oriunde şi cu oricine, numai să nu ajungă acasă. E un semn. Când începe să facă chestia asta, e un semn. Şi femeile au chestia asta de a se simţi anxioase în prezenţa bărbatului. Când li se pune lor pata pe ceva, încep să devină nervoase şi anxioase.

Un alt lucru este legat de insomnii. Oriunde te-ai duce, chiar dacă dimineaţa te aşezi să bei cafeaua, ele se aşează pe marginea ceştii şi se uită în ochii tăi. Alea sunt gândurile tale.

Cea din urmă, dar nu ultima, este atunci când simţi că ceva nu este în regulă. Instinctul tău ştie de cele mai multe ori. Degeaba ignorăm instinctul. Este primul care sesizează toate schimbările, toate energiile, toată starea, simţim când minte, când nu minte, când e agitat partenerul, când ascunde ceva.

Dacă eşti într-o relaţie fericită, instinctul doarme. Pentru că nu simţi acea formă de alarmă. Instinctul nostru simte alarma. Senzorii noştri spun ceva. Dacă simţim chestiile astea trebuie să vorbim, să discutăm. Dacă eu am o suspiciune, dacă am o stare de agitaţie. Discută, nu lăsa lucrurile la interpretarea altora, pentru că pe ceilalţi nu îi interesează.

Acestea sunt lucrurile pe care le putem vedea înainte de a fi parteneri de viaţă. Tocmai atunci, la început, trebuie bătut fierul cât e cald, când e îndrăgostirea maximă. E bine că eşti orb, pentru că te înveţi cu unele lucruri pe care partenerul tău le face şi le iei ca atare.

Sunt multe cupluri în care, după zece ani, oamenii sunt perimaţi. Aşa că, văzut, plăcut, luat. E o loterie, dar noi simţim care este partenerul nostru, noi simţim care poate fi tatăl copiilor noştri. Şi bărbatul simte cine poate fi mama copilului lui. Asta se vede de la început”, a povestit Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, potrivit antena3.ro.

Cum poți semna contracte de publicitate în valoare de aproape 40 000 lei în doar două zile? Aflați de la eroii ”Business Factory 2”
Articolul anterior
Pot ieși cu un minor din țară dacă mi s-a încredințat autoritatea părintească și custodia totală?
Articolul următor