Care sunt cele mai ghinioniste zodii

Chiar dacă nu ești superstițioasă, nu ți se pare ciudat că ajungi mereu în stație chiar atunci când pleacă autobuzul? Vezi cât ghinion ai, în funcție de zodie.

separator
Horoscop--Obiceiuri-care-te-feresc-de-ghinion--in-functie-de-zodie---Taur

Berbec. Tu ai noroc în plan personal. Vei avea o familie frumoasă și prieteni adevărați, dar în carieră, te vei lovi de ghinioane. Nu este vorba că vei pierde un loc de muncă, doar pentru că așa vor astrele, dar va trebui să muncești foarte mult, pentru a evolua, pentru că nu ai niciun pic de noroc în acest domeniu.

Taur

La tine nu este neapărat vorba de ghinion, ci mai degrabă de naivitate. Ai foarte multă încredere în oameni și ajuți cu bani pe oricine, dar nu prea îi mai vezi înapoi. Aceste situații te vor umple de frustrare și te vor face să îți pui singură piedici.

Gemeni

Ești genul de persoană care face trei pași înapoi de câte ori vede o pisică neagră și pune orice eșec pe seama ghinionului. Să spunem că nu ești cea mai norocoasă persoană din lume, dar este nevoie și de ajutorul tău să reușești într-o situație. Dacă ai impresia că ești victima Universului, exact așa vor evolua lucrurile pentru tine.

Rac

Și tu te simți ghinionistă, dar ai toate motivele din lume. Ești genul ăla care își rupe ciorapii înaintea unei întâlniri importante sau pe care îl prinde mereu ploaia atunci când își uită umbrela acasă. Ești predispusă la tot felul de incidente jenante pe care nu prea ai cum să le previi, așa că ar trebui să înveți să te distrezi pe seama lor.

Leu

La cât ești de arogantă, ai putea aluneca pe o coajă de banană în fața unei mulțimi de oameni și tot te-ai ridica cu grație. Nu scapi de ghinioane, dar nu le dai importanță și reușești să te pui mereu într-o lumină bună, indiferent de situație.

Fecioară

Ești genul ăla care ar putea câștiga la Loto și fără să joace, așa că nu prea știi ce înseamnă ghinionul. Dacă se întâmplă, totuși, să pierzi autobuzul chiar atunci când ajungi în stație, va trece pe lângă tine un coleg de muncă ce a fost nevoit să își schimbe ruta pentru că a nimerit pe o stradă inundată.

Balanță

Nu ești neapărat ghinionistă, dar nici norocul nu îți surâde. Tot ce ți se întâmplă se datorează lipsei tale de tact sau de răbdare, iar dacă vrei să ai parte de lucruri frumoase, ai de muncit pentru asta. E ca și cum Universul te-ar ignora în totalitate, așa că învață să îți faci singură norocul și stai departe de situațiile penibile.

Scorpion

Ești o persoană creativă și plină de talente, dar firea ta boemă te face să fii cu capul în nori. Ceilalți cred că ești un magnet de ghinioane, dar adevărul este că ești singura vinovată pentru lucrurile rele care ți se întâmplă. Coboară cu picioarele pe pământ și te vei simți o norocoasă.

Săgetător

Tu ești o fire pozitivă și nu crezi în ghinioane! Chiar dacă intri în situații mai puțin plăcute, te gândești că este vina ta, iar data viitoare vei fi mai atentă.

Capricorn

Ai noroc extraordinar la bani, așa că nu prea mai contează dacă, la un moment dat, te mai împiedici în fața unui fost iubit sau a prietenei sale.

Vărsător

Tu ești o persoană norocoasă, în general, așa că micile ghinioane nu au nicio importanță. Se mai întâmplă să te pătezi înaintea unor întâlniri importante, dar ai abilitatea de a depăși cu bine aceste momente.

Pești

Tu te consideri mereu o victimă, așa că nu este de mirare că ai impresia că ești cea mai ghinionistă persoană din Univers. Nu e deloc așa, iar dacă scapi de fiecare dată cana de cafea din mână, înseamnă că mai ai de lucrat la îndemânare.

Sursa 

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

Viața de cuplu are 7 etape: „Dacă am fi știut cu toții de ele, divorțuri ar fi fost cu 80% mai puține”

Ne alegem singuri soțul sau soția. Însă pentru a avea parte de o adevărată dragoste, trebuie să ne cunoaștem reciproc, să ne împrietenim și abia după asta să ne iubim. Unii consideră că soții se iubesc doar la începutul relației. Ulterior ochelarii roz sunt dați jos și aceștia se confruntă cu primele provocări și probleme de familie. Și de foarte multe ori așa se întâmplă că anume atunci dragostea dispare, scrie pe www.fasingur.ro.

Fidelitatea și răbdarea sunt cele mai mari virtuți ale iubirii. Dacă considerați că iubirea voastră a luat sfârșit, atunci trebuie să știți că ea nici măcar nu a început.

1. Etapa buchetelor de flori și a bomboanelor de ciocolată

Această etapă durează în jur de 18 luni. Atunci când bărbații și femeile să îndrăgostesc, câțiva hormoni specifici se activează și îi fac pe parteneri să vadă lumea în culori aprinse. La această etapă partenerii sunt vrăjiți reciproc. Ei se află într-o stare asemănătoare cu a persoanelor care folosesc droguri. Nici într-un caz în această perioadă nu trebuie luate decizii importante, pentru că în scurt timp ”hormonul dragostei” nu va mai funcționa și lucrurile vor părea așa cum sunt ele în realitate.

2. Etapa de saturație

La această etapă începi să privești relația voastră cu capul lucid. Multe sentimente dispar, în schimb te deprinzi să fii alături de perechea ta. Drept urmare comportamentul tău se schimbă și te simți mult mai liber în apropierea ei/lui.

3. Etapa de respingere

Asta se întâmplă cu toți. Încep să apar certuri și se fac vizibile anumite trăsături negative de caracter. La această etapă crezi că cel mai simplu este să vă despărțiți sau divorțați. Însă după ce faci asta începi altă relație și iarăși intervin etapele 1 și 2 după care din nou 3 și acest cerc vicios poate continua până la nesfârșit.

4. Etapa răbdării

Dacă iubiții au trecut cu bine de etapa de respingere, ei au devenit automat mai înțelepți. Cercurile nu mai sunt la fel de dramatice și ambii înțeleg că deși certurile apar și dispar, relația trebuie să continue. Ambii știu că este nevoie pur și simplu de răbdare.

5. Etapa respectului

Este prima etapă a iubirii veritabile, pentru că până acum iubire ca atare nu a fost. Partenerii încep să-și conștientizeze obligațiile, gândindu-se nu la ceea ce vor pentru sine, ci la ceea ce pot face pentru persoana dragă.

6. Etapa prieteniei

Acum partenerii au devenit persoane foarte apropiate. Ei au încredere unul în altul sută la sută, asemenea unor prieteni. Iar prietenia deschide calea spre adevărata dragoste.

7. Etapa iubirii veritabile

Pentru a ajunge aici este nevoie de făcut o cale foarte grea, pline de dificultăți și provocări. Iubirea nu este ceva cade ca din cer cum cred unii. Iubirea apare doar atunci când omul devine matur în interior, încetează să mai fie egoist și respinge preconcepțiile.

Milioane de oameni fac o greșeală mare. Ce să nu faci niciodată imediat după sex

Ceea ce fac toți după o partidă de amor este la fel de important ca ceea ce se face înainte de ea sau în timpul ei. În general, este bine de luat în seamă lucrurile care îl deranjează sau îl face să sufere pe cel pe care nu am vrea decât să îl vedem fericit.

Aşadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, NU te ridica imediat şi NU te îndrepta în goana luminii spre baie unde să îţi faci igiena imperios necesară.

Ai face bine dacă l-ai flata (ai flata-o) în continuare, i-ai atinge corpul, i-ai atinge părul în timp ce ai mai sta la poveşti cu el/ea sau dacă, pur şi simplu, i-ai respira în piept în timp ce vă ţineţi în braţe.

Dacă te-ai ridica imediat de lângă el, e acelaşi lucru cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe corp – o ofensă greu de descris.

Nu te lăsa pradă unei discuţii telefonice lungi (indiferent cine e sau ce importanţă are persoana care se află de partea cealaltă a firului) – deconectarea bruscă de partener şi atenţia îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Deşi este foarte indicat să discutaţi după terminarea partidei de sex, e bine să îţi cerni cu atenţie subiectele alese – cele mai constructive sunt cele care vă ajută să vă descoperiţi unul în faţa celuilalt şi cele care vă ajută să vă apreciaţi unul pe celălalt şi mai mult.

E frumos şi sănătos să precizaţi, mai în glumă sau mai în serios, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depăşiţi limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv.

În acelaşi timp, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca şi cum ai fi câştigat o mare victorie.

Nu vă certaţi, chiar dacă se ivesc motive faceţi orice ca să schimbaţi subiectul sau să îl amânaţi pentru mai târziu pentru că o ceartă în astfel de situaţii va face să dispară tot farmecul partidei de sex şi, în contextul dezamăgirii resimţită multiplicat, a deznădejdii că nimic din ce e frumos nu rezistă, veţi duce relaţia pe un teren extrem de alunecos şi, implicit, primejdios.

sursa: www.realitatea.net

Cum arată cei mai scumpi pantofi din lume
Articolul anterior
Un nou trend marca Vivi Art Boutique!
Articolul următor