Cât de des faci sex? Află ce spun specialiştii

Problemele legate de cât de des sau cât de rar ai contact sexual cu partenerul de viaţă, apar frecvent. „Care este frecvenţa normală a contactelor sexuale?”, este o întrebare des

separator
întâlnită la multe cupluri.

copil

Sexologii susţin că un bărbat tânăr şi sănătos poate face dragoste în fiecare zi şi chiar de mai multe ori pe zi. Îmbătrânind, va reuşi mult mai greu să se menţină în formă.

Iar în afară de vârstă, mai intră în discuţie şi alte argumente, cum ar fi: ”vechimea” relaţiei, comportamentul pertenerei, erotizarea raporturilor sexuale, tensiunea nervoasă sau oboseala fizică produsă de activitatea zilnică.

Nu este necesar ca un bărbat să tot încerce a bate recorduri, să cronometreze după cât timp este corect să aibă o nouă erecţie sau să facă comparaţie cu reuşitele altor bărbaţi. Important este să facă dragoste de fiecare dată când are chef.

Totuși, statisticile înregistrează cifre aproximative, de 2 la 3 ori pe săptămână pentru frecvenţa obişnuită a unui cuplu de 30 ani.

În schimb, prin natura ei femeia este multiorgasmică. Uneori. câteva minute sunt suficiente pentru ca aceasta să poată cunoaşte un nou orgasm. Din acest motiv nu toate femeile simt nevoia să facă de 2 sau 3 ori pe zi sex.

Sursa

Mănâncă regulat dulciuri, dar are o siluetă de invidiat. Vezi despre cine este vorba! (FOTO)
Articolul anterior
O mamă surogat poartă gemenii Verei Serduchka
Articolul următor
Alte articole interesante