Cât de leneși sunt oamenii, în funcție de zodie!

Dacă ești curios să afli ce spun astrele despre puterea ta de muncă sau despre plăcerea de a lenevi, află din articolul de mai jos.

separator
sfatulparintilor_ro_lipsa_somn_430x286_06079800

Berbec

Nativii acestei zodii sunt ambițioși și vor cu orice preț să reușească în carieră, așa că lenea nu îi caracterizează. Duc la bun sfârșit orice sarcină pimesc și nu se dau în lături de la muncă. Dacă nu primesc destule responsabilități, devin nefericiți și caută să se orienteze în altă direcție.

Taur

Taurii sunt cei mai leneși oameni din întreg zodiacul, nu pentru că le este teamă de muncă, ci pentru că nu vor să iasă din zona lor de confort. Odată ce ajung pe un post, cu greu vor ținti mai sus, pentru că ei vor să se bucure de lucrurile mici ale vieții. Nativii acestei zodii nu vor face ore suplimentare decât în cazuri speciale și nu vor răspunde la telefonul de serviciu, după ce au plecat de la birou.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de comunicarea și puterea de adaptare, când vine vorba de îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Au o minte ageră și trebuie stimulați constant, pentru a nu-și pierde interesul. Nativii acestei zodii au o personalitate duală, din această cauză își schimbă ușor starea de spirit și pot fi distrași cu ușurință. Chiar și așa, lenea nu caracterizează persoanele născute în această zodie.

Rac

În cazul acestor persoane, lenea prinde rădăcini în tendința lor de a-și face griji. Nimic nu este mai inutil decât să stai și să te întrebi ce ar urma să se întâmple rău, însă racii nu se pot abține să nu facă asta. Din această cauză, persoanele care s-au născut în această zodie vor mânca mai mult și își vor petrece timpul fără un scop anume.

Leu

Aroganți și încrezători, Leii devin rapid plini de ei. Își doresc funcții în care au puterea, așa că nu se vor da înapoi de la muncă, pentru a ajunge unde își doresc. Nici după ce și-au ocupat poziția, nu vor deveni leneși, pentru că au o capacitate extraordinară de a controla situațiile stresante.

Fecioară

Fecioarele sunt dependente de muncă! Sunt capabile să lucreze ore în șir și să facă orice li se cere, însă au o plăcere să se plângă despre asta. Pot deveni leneșe doar după ce își pierd interesul pentru o activitate ori munca lor nu este recunoscută.

Balanță

Balanțele sunt foarte populare în biroul în care lucrează, dar nu din cauza puterii lor de muncă, ci a farmecului și a umorului de care dau dovadă. Sunt firi pozitive și diplomatice, așa că sunt foarte potrivite să rezolve conflictele apărute într-un colectiv. Nu le place, însă, munca fizică, iar odată ce le ajunge oboseala, nu fac niciun efort să își ducă sarcinile la bun sfârșit.

Scorpion

Scorpionul iubește viața pentru lucrurile simple și urăște să își petreacă timpul la muncă. El are nevoie să se bucure de natură, să citească și să afle lucruri noi, cu minimum de efort fizic. Se numără printre cei mai leneși nativi ai zodiacului, așa că nu te aștepta ca un Scorpion să te ajute prin bucătărie.

Săgetător

Săgetătorii vor să facă impresie bună și au tendința de a-și lua mai multe sarcini decât pot duce. Pentru că nu își termină niciodată treaba, ar putea părea leneși, însă acest cuvânt este departe de a-i caracteriza. Sunt inteligenți și capabili de lucruri mari, dar trebuie să învețe să se organizeze.

Capricorn

Capricornii se numără, de asemenea, printre cei mai muncitori nativi ai zodiacului. Sunt ambițioși și muncesc oricât pentru a ajunge acolo unde își propun. Se ridică profesional respectându-și principiile și păstrează relații plăcute la locul de muncă. Dacă, însă, simt că munca lor nu este răsplătită corespunzător, își pierd total interesul și pot fi considerați leneși.

Vărsător

Vărsătorii iubesc să încerce lucruri noi și se simt apreciați, atunci când primesc mai multe responsabilități. Lucrează din greu și sunt persoane loiale, așa că nu vor renunța ușor la un loc de muncă. Oricât ar fi de obosiți, nu vor fugi de muncă, pentru că nu vor să dezamăgească.

Pești

Peștii sunt atât de sensibili, încât un cuvânt nepotrivit îi poate face să își piardă total interesul pentru muncă. Renunță ușor la sarcinile pe care le primesc, iar când vor să le ducă la bun sfârșit, au nevoie de mult timp, pentru că emoțiile le distrag mereu atenția.

Sursa

Un inel cu 20 de diamante pentru mireasa Viorica Lupu
Articolul anterior
Cleopatra Stratan împlineşte 12 ani! Vezi ce mare a crescut
Articolul următor
Alte articole interesante