Cât timp îți ia ca să mă înlocuiești?

“Când iubești un om n-ai cum să-l înlocuiești, n-ai cum să-l uiți într-o lună, două, trei. Dacă ai ținut cu adevărat, ai să te oprești și cu siguranță vei lua o pauză ”, scrie eusuntfemeie.com.

separator

“Doare să vezi că cineva te-a înlocuit și că cel care ieri îți spunea că ține la tine… astăzi a început un nou drum, iar tu privești cum își etalează fericirea. Eu astăzi mă vindec, mâine mă voi întoarce mai puternică, mai fericită. Și dacă am să mă îndrăgostesc, n-am să o fac pentru a te uita, n-am să te înlocuiesc cu nimeni pentru că fiecare om lasă un semn în sufletul meu.

În cât timp uiți ce ai iubit? Ciudat, uităm mai greu momentele neplăcute, parcă păstrăm cicatrici pe care n-am vrea să le vindecăm, n-am vrea să le atingem pentru că acele secrete ne țin legate de oameni de care ne-am despărțit sau nu am ținut legătura. Refuzăm momentele frumoase pentru că astăzi acestea pentru noi sunt amintiri, pentru omul pe care l-am iubit sunt simple momente: EL este prea ocupat cu un nou început, prea preocupat cu bucuria altei femei, prea ascuns în inima femeii lăsate în urmă.

O femeie plânge, îi pare rău, își face nenumărate reproșuri, are păreri de rău, se consumă … și apoi uită. Iubește foarte mult, dar la un moment dat se oprește. Îți oferă tot și apoi îți ia tot. Dacă ai rănit o femeie, dacă i-ai atins mândria, dacă ai înlocuit-o într-un timp prea scurt, nu te va judeca, dar va considera gestul tău drept lipsă de respect.

Dacă voi mai iubi, o voi face bine, la maxim și pe ascuns. Mă voi retrage departe de toți, lângă omul pe care-l iubesc și mă voi ascunde de restul lumii. Nu vă îndrăgostiți din răzbunare, cel care apare în viața voastră n-are vină și cel care abia a ieșit… nu merită!”

Ce poartă tinerele din Japonia în această vară!
Articolul anterior
Vrei să slăbești? Iată ce analize medicale trebuie să dai
Articolul următor
Alte articole interesante