Câteva reguli de conduită pe care le respectă orice femeie de succes

Cu siguranță, este foarte important pentru o femeie să facă studii, să devină o prefesionistă în ceea ce face, dar felul în care aceasta interacționează cu cei din jur îi croiește de fapt statutul social. O femeie caldă, jovială, înțelegătoare și bine crescută are toate șansele să devină o doamnă adevărată.

separator


Limbajul

Cu siguranţă v-aţi dat seama că o femeie care se respectă este foarte atentă şi la limbajul pe care-l are. Ei bine, dacă vei avea un vocabular vulgar şi vei înjura toată ziua, nu vei reuşi niciodată să fii respectată. Bineînţeles, aceste cuvinte pot fi mici scăpări în momente de furie însă, ai grijă să faci acest lucru în privat.

Arta conversaţiei

Când vine vorba de arta conversaţiei este mult mai complicat decât ţi-ai fi putut imagina, iar acest lucru necesită câteva cercetări. Pe lângă vocabularul adecvat şi clar pe care trebuie să-l foloseşti, comunicarea unei femei constă şi în intonaţie, frecvenţa cuvintelor, felul în care arăţi, dar şi gesturile pe care le faci. În momentul în care porţi o conversaţie cu o persoană, asigură-te că vorbeşti pe înţelesul acelei persoane astfel încât să te faci înţeleasă. Scapă de gesturile nepotrivite precum bătutul din picioare sau joaca cu mâinile. Ceea ce contează este contactul vizual.

Vestimentația

Unul dintre cei mai importanţi paşi, pe lângă faptul că trebuie să te comporţi ca o adevărată doamnă, trebuie să te şi îmbraci ca una. Aspectul vizual este foarte important, mai ales pentru prima impresie. Ceea ce implică acest stil este rafinament, eleganţă şi nu în ultimul rând, discreţie. O femeie plină de mister va fi întotdeauna mult mai atrăgătoare decât o femeie care se expune.

Codul bunelor maniere

În orice situaţie te-ai afla, acestea sunt foarte importante şi fac parte din imaginea unei femei. Acestea trebuie aplicate în timpul mesei unde, cu siguranţă nu-şi va dori nimeni să vadă o femeie cufundată în mâncare şi care să stea cu coatele pe masă, în societate unde, cuvinte precum “mulţumesc” şi “te rog” vor face întotdeauna difernţa, dar şi punctualitatea care reprezintă o formă de respect.

Respectă-ţi aproapele

Chiar şi vechii prieteni au nevoie de atenţia ta şi, chiar dacă eşti o femeie ocupată, cu siguranţă îţi poţi face timp de o întâlnire, o petrecere sau un cocktail. În momentul în care primeşti o invitaţie, accept-o şi lasă scuzele patetice de-o parte. În cazul în care nu poţi ajunge la o întâlnire, reprogrameaz-o.

Viaţa privată

Ei bine, se numeşte aşa, deoarece ceea ce se întâmplă în viaţa privată trebuie să rămână ştiut doar de tine. Nimeni nu vrea să ştie cu cine te-ai culcat sau pe cine ai sărutat ultima oară, iar dacă există persoane interesate de acest lucru, vei deveni doar un subiect de discuţie. Fii discretă cu viaţa personală şi, în felul acesta nu vei fi judecată sau bârfită.

Fii puternică

Nimănui nu-I va plăcea să audă în fiecare zi văicărelile tale. O femeie adevărată va păstra problemele doar pentru ea şi le va rezolva de una singură.

Util! Află 15 secrete culinare dezvăluite de bucătari profesioniști
Articolul anterior
Calvarul unei moldovence după cinci ani de la divorț, terorizată și urmărită cu drona
Articolul următor
Alte articole interesante