Ești îndrăgostită de un bărbat însurat?

Iubirea este oarbă, iar atunci când te îndrăgostești nu mai ții cont de vârsta sau statutul persoanei care te-a cucerit. De aceea, voi dezbate mai jos un subiect destul de controversat: relațiile cu bărbații însurați. Până unde ești dispusă să mergi și cum poți să nu suferi și mai mult!

separator
Ce-faci-dacă-ești-îndrăgostită-de-un-bărbat-însurat

Trăieşti o „iubire interzisă” și te chinuie gândul că nu-l ai lângă tine în momentele importante din viaţa ta? Psihologii îți propun câteva sfaturi care, deși nu vor rezolva problema de la sine, te pot ajuta să analizezi la rece situaţia în care te găseşti:

15421. Nu te transforma în a doua soţie. Dacă vei încerca să îl faci să se simtă vinovat şi responsabil pentru tine, astfel vei pune presiune asupra lui. Încearcă să obţii lucrurile pe care le doreşti, cu multă răbdare. Presiunea îi va crea un sentiment de sufocare.

2. Nu da necondiţionat totul pentru el. Astfel îi vei crea sentimentul că tu dai prea multe pentru el, iar el nu va face mari eforturi pentru ca tu să fii mulțumită, deoarece va ști că îți este frică să îl pierzi.

4478-276555-insurat_5ec467a1b13. Nu crede tot ce-ți spune. Dacă îți zice că o va părăsi pe actuală, deoarece aceasta este rea, nu-l mai iubește sau îl umilește, gândește-te bine asupra acestui fapt. Păstrează-ți echilibrul judecând după fapte, nu doar după vorbe. De exemplu, dacă se duce acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dacă își petrece timpul liber nu doar cu tine dar și cu ea – înseamnă că lucrurile nu stau chiar așa rău cum îți spune. Înseamnă că nu soția este de vină ci pur și simplu el vrea o schimbare, vrea să fie sigur dacă o iubește pe ea.

16070464. Impune un deadline atât ție, cât și lui. Știu că despărțirile sunt grele, mai ales când un cuplu are o vechime de ani de zile și s-au iubit foarte mult. Uneori chiar este nevoie de luni de zile pentru o desprindere totală. Dacă totuși crezi că relația voastră va dura și nu ai niciun dubiu în privința lui, stabilește împreună cu el un deadline de care să țineți cont amăndoi. Astfel vei evita scuzele de tip „e o perioadă proasta acum, soția are probleme sau este bolnavă”. Dacă nu îl va respecta, nu fi naivă să-l mai aștepți.

5. Nu este necesar să vorbești personal cu soția sau iubita lui. Dacă vrei să ai conștiința curată, la sigur simți nevoia să îi spui celeilalte femei „adevărul curat”.  Nu face acest lucru. Nu este corect să rezolvi problemele tale cu un bărbat împlicând o persoană care nu te cunoaște și care se simte umilită de relația ta cu el. Reține că anume el are datoria de a lămuri situația cu ea. Astfel vei evita eventualele momente penibile.

primeart_1776. Nu te minţi şi nu îl lăsa să te mintă. Orice ți-ar spune despre situația lui cu acea femeie, el nu merită respectul tău. Și asta deoarece dacă o minte pe ea, probabil te minte sau te va minți și pe tine. Din acest motiv fii mereu conștientă că tu meriți mai mult de atât și că vei găsi ceva mai bun decât el.

7. Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti de la această relaţie și la limitele acesteia, pentru că nu întotdeauna poţi obţine chiar totul. După care ia o hotărâre. Cel puţin, dacă alegi să fii în continuare cu el, vei ştii exact de ce.

Aștept de la tine o părere. Spune și tu dacă ești pentru sau contra unei astfel de relații.

text: Iulia Arnaut

Care orgasm este mai lung: al bărbaţilor sau al femeilor?

Sexualitatea este parte importantă din viaţa oamenilor sau ar trebui să fie. Viaţa sexuală regulată are şi numeroase beneficii asupra sănătăţii fizice şi psihice.

Cercetătorii explică: Ce se întâmplă în organism în timpul orgasmului -  Exquis

Orgasmul este un moment de eliberare, care duce la un sentiment de plăcere intensă în timpul actului sexual. Produce efecte plăcute în corp, care pot dura câteva secunde. La bărbați, orgasmul este, de obicei, urmat de ejaculare. La femei, această plăcere supremă poate induce contracții repetate ale vaginului, care oferă o senzație de extaz.

Potrivit Alain Heril, sexolog, această stare de liniște care apare după orgasm este corelată cu hormonii. În timpul orgasmului, creierul produce hormoni, dopamină, oxitocină și adrenalină, lucru care induce senzaţii şi plăcere intense.

Însă există diferenţe între bărbaţi şi femei când vine vorba despre orgasm. Plăcerea sexuală a bărbaţilor este considerată “mecanică”, iar ei ajung mai repede la orgasm decât femeile, se ştie. Se consideră că orgasmul masculin este corelat cu creierul reptilian sau primitiv. Aceasta înseamnă că sub efectul stimulării erotice și în timpul intensificării orgasmului, bărbaţii intră într-o fază care generează ejaculare. Urmează etapa refractară, care îl obligă să ia o pauză mai mult sau mai puțin lungă.

În cazul femeilor, creierul limbic sau emoţional controlează plăcerea sexuală. Emoțiile, gândurile, mediul, sentimentele și fanteziile sunt elemente-cheie în apariţia orgasmului la femei. Chiar şi în momentele de dinaintea orgasmului, femeia poate fi perturbată de un zgomot, de o imagine sau de un gând, care o pot împiedica să ajungă la orgasm. Cu cât o femeie are o relaţie mai armonioasă cu partenerul, cu atât are şanse mai mari să ajungă la orgasm.

Totuşi, cine are un orgasm mai lung?

Într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Asap SCIENCE, Mitchell Moffit și omul de știință Gregory Brown au încercat să obţină un răspuns la această întrebare.

Ei au descoperit că mai mulți factori ar putea influența gradul de plăcere resimțit de bărbați și femei. Femeile s-ar bucura de orgasme mai lungi, care durează aproximativ 20 de secunde sau mai mult, în timp ce plăcerea masculină ar dura doar 3-10 secunde. Cu toate acestea, studiile arată că bărbații pot ajunge cu ușurință la orgasm, 95% dintre ei atingând punctul suprem în timpul sexului. În cazul femeilor, 69% dintre ele ajung la orgasm în timpul unui contact sexual.

sursa

Vrei să o ceri în căsătorie de Valentine’s Day? Află cum să o faci mai bine!

Dacă ți-ai propus să îți ceri iubita în căsătorie chiar de Valentine’s Day, pentru început, descoperă ce detalii îți garantează un „DA‟ hotărât! 

Fancy Quad City Restaurants Perfect For Valentine's Day

Poate că ai ales deja inelul, te-ai gândit la buchetul de flori pe care i-l vei oferi și ai organizat cina romantică la care veți participa. Și dacă intenționezi să o ceri la masă, s-ar putea să te întrebi, când este mai bine să o faci, înainte sau după cină? Poate că acesta este cel mai important aspect al propunerii…

Cererea în căsătorie – înainte sau după cină? 

Un lucru este cert: cererea în căsătorie trebuie să fie punctul culminant al serii, însă nu există o regulă fixă care să spună dacă este bine să o ceri înainte sau după cină. În schimb, avem o listă cu argumente pro și contra pentru fiecare situație. 

Vei fi avantajat dacă o vei cere înainte de cină, deoarece scapi de stres, însă s-ar putea să nu mai fiți tentați să serviți preparatele alese, din cauza emoțiilor. De asemenea, dacă reacția partenerei nu va fi cea dorită, va trebui să participi la o cină incomodă. Dacă alegi să o ceri după cină, ai mai mult timp la dispoziție pentru ajutări (să presupunem că fotograful întârzie), însă și nivelul tău de anxietate poate să crească.

Specialistul în organizari de nunți, Donnie Brown, spune că este ideal ca bărbatul să se așeze pe genunchi, înainte de a servi desertul. Ea nu recomandă ideea de a pune inelul în șampanie sau în prăjitură, deoarece există riscul de sufocare. 

De asemenea, specialistul punctează că este bine să alegi un loc unde să fiți doar voi doi, pentru a vă putea bucura de moment. Oricât de tentant ar fi, evită să o ceri la un alt eveniment mare, cum ar fi nunta unui frate sau o reuniune de familie! Nici farsele nu se mai poartă, deoarece o pot pune pe parteneră într-o ipostază neplăcută. 

sursa

Un expert în limbajul corpului explică cum să îți dai seama dacă o persoană te place sau nu la o întâlnire

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Dacă o persoană mută un obiect, cum ar fi un meniu, în fața ei pentru a crea o barieră, atunci este un semn că nu este interesată de tine. Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent.

Un expert în limbajul trupului a dezvăluit semnele care arată că îi dai cuiva „fiori” și îl faci să nu te mai invite la o altă întâlnire. Adrianne Carter, în vârstă de 53 de ani, a declarat că o persoană care se întâlnește cu tine poate arăta că nu este interesată de tine – sau că se poate răzgândi – încrucișând brațele sau păstrând o distanță între voi doi.

Ea a afirmat chiar că ar putea muta un obiect, cum ar fi un meniu, în fața lor pentru a crea o barieră în cazul în care nu sunt interesați. Adrianne a spus că o întâlnire ar putea merge bine și este posibil să te placă dacă păstrează contactul vizual, se apleacă spre tine, își ridică sprâncenele sau își suflecă mânecile. Expertul, din Lichfield, Staffordshire, a spus că atunci când cineva se apropie de tine, în general, înseamnă că întâlnirea merge bine.

Ea a spus: „Atunci când o persoană care nu place pe cineva sau este dezgustată – vei vedea că își strâmbă nasul de dispreț. Vor fi o mulțime de expresii de acest gen, dacă veți căuta semne, le veți găsi. Când suntem interesați de cineva, ne aplecăm. Dacă cineva nu te place, este mai probabil să facă mai mult spațiu între tine și el. De asemenea, folosește-l ca pe un avertisment din partea corpului.”

Un alt semn revelator că o întâlnire merge bine este contactul vizual bun, dar nu prea insistent. Adrianne a spus că menținerea unui contact vizual de durată este important. Expertul a spus că unele persoane fac peacocking”, în care cineva poartă sau face ceva pentru a se face remarcat sau pentru a încerca să atragă atenția.

Adrianne a spus: Momentul în care oamenii încep să se joace cu părul lor, concentrându-și atenția asupra lui. De fapt, ei încearcă să vă atragă atenția, dacă se agită sau se joacă cu părul lor, acesta fiind un semn că vor să arate bine pentru dvs și vor să îi observați. Când unii bărbați își suflecă mânecile, vrea să îi vezi antebrațele pentru a le vedea puterea. Dacă își suflecă mânecile, este interesat și gata de acțiune.”

Adrianne a mai spus că unii oameni vor ridica bariere – fie că își vor încrucișa brațele, fie că vor pune obiecte în fața lor.

Dacă sunteți la o întâlnire, s-ar putea să mute ceva în fața lor sau, nu-mi place să spun asta, să-și încrucișeze brațele, dar unii oameni o fac pentru confort”, a adăugat ea. Adrianne a menționat că o persoană poate, de asemenea, să-și ridice sprâncenele dacă este interesată de tine. Acesta poate fi un semn foarte revelator”, deoarece înseamnă că persoana este mai mult decât interesată.

Arianne a continuat: Arcuirea sprâncenelor nu este doar pentru întâlniri – o vei vedea pe tot parcursul vieții tale. Dacă cineva este interesat de ceea ce ai de spus, va strâmba adesea o sprânceană cu un mic zâmbet.”

Cele mai utile sfaturi ale lui Adrianne care arată că cineva este interesat de tine: aplecarea în față, un anumit contact vizual, o sclipire în ochi, o privire specială, suflecarea mânecilor, dezvăluirea gâtului.

sursa

Au fost alese câștigătoarele noului sezon al Slăbitului Sănătos!
Articolul anterior
Ce boli ascund călcâiele crăpate
Articolul următor