Ești îndrăgostită de un bărbat însurat?

Iubirea este oarbă, iar atunci când te îndrăgostești nu mai ții cont de vârsta sau statutul persoanei care te-a cucerit. De aceea, voi dezbate mai jos un subiect destul de controversat: relațiile cu bărbații însurați. Până unde ești dispusă să mergi și cum poți să nu suferi și mai mult!

separator
Ce-faci-dacă-ești-îndrăgostită-de-un-bărbat-însurat

Trăieşti o „iubire interzisă” și te chinuie gândul că nu-l ai lângă tine în momentele importante din viaţa ta? Psihologii îți propun câteva sfaturi care, deși nu vor rezolva problema de la sine, te pot ajuta să analizezi la rece situaţia în care te găseşti:

15421. Nu te transforma în a doua soţie. Dacă vei încerca să îl faci să se simtă vinovat şi responsabil pentru tine, astfel vei pune presiune asupra lui. Încearcă să obţii lucrurile pe care le doreşti, cu multă răbdare. Presiunea îi va crea un sentiment de sufocare.

2. Nu da necondiţionat totul pentru el. Astfel îi vei crea sentimentul că tu dai prea multe pentru el, iar el nu va face mari eforturi pentru ca tu să fii mulțumită, deoarece va ști că îți este frică să îl pierzi.

4478-276555-insurat_5ec467a1b13. Nu crede tot ce-ți spune. Dacă îți zice că o va părăsi pe actuală, deoarece aceasta este rea, nu-l mai iubește sau îl umilește, gândește-te bine asupra acestui fapt. Păstrează-ți echilibrul judecând după fapte, nu doar după vorbe. De exemplu, dacă se duce acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dacă își petrece timpul liber nu doar cu tine dar și cu ea – înseamnă că lucrurile nu stau chiar așa rău cum îți spune. Înseamnă că nu soția este de vină ci pur și simplu el vrea o schimbare, vrea să fie sigur dacă o iubește pe ea.

16070464. Impune un deadline atât ție, cât și lui. Știu că despărțirile sunt grele, mai ales când un cuplu are o vechime de ani de zile și s-au iubit foarte mult. Uneori chiar este nevoie de luni de zile pentru o desprindere totală. Dacă totuși crezi că relația voastră va dura și nu ai niciun dubiu în privința lui, stabilește împreună cu el un deadline de care să țineți cont amăndoi. Astfel vei evita scuzele de tip „e o perioadă proasta acum, soția are probleme sau este bolnavă”. Dacă nu îl va respecta, nu fi naivă să-l mai aștepți.

5. Nu este necesar să vorbești personal cu soția sau iubita lui. Dacă vrei să ai conștiința curată, la sigur simți nevoia să îi spui celeilalte femei „adevărul curat”.  Nu face acest lucru. Nu este corect să rezolvi problemele tale cu un bărbat împlicând o persoană care nu te cunoaște și care se simte umilită de relația ta cu el. Reține că anume el are datoria de a lămuri situația cu ea. Astfel vei evita eventualele momente penibile.

primeart_1776. Nu te minţi şi nu îl lăsa să te mintă. Orice ți-ar spune despre situația lui cu acea femeie, el nu merită respectul tău. Și asta deoarece dacă o minte pe ea, probabil te minte sau te va minți și pe tine. Din acest motiv fii mereu conștientă că tu meriți mai mult de atât și că vei găsi ceva mai bun decât el.

7. Gândeşte-te bine la ce îţi doreşti de la această relaţie și la limitele acesteia, pentru că nu întotdeauna poţi obţine chiar totul. După care ia o hotărâre. Cel puţin, dacă alegi să fii în continuare cu el, vei ştii exact de ce.

Aștept de la tine o părere. Spune și tu dacă ești pentru sau contra unei astfel de relații.

text: Iulia Arnaut

Au fost alese câștigătoarele noului sezon al Slăbitului Sănătos!
Articolul anterior
Ce boli ascund călcâiele crăpate
Articolul următor
Alte articole interesante