Ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie

Oamenii își aleg și mașinile în funcție de comportament. Unii le preferă pe cele mici și econome, alții își doresc automobile luxoase, în nuanțe tari. Iată ce bijuterie pe patru roți ți s-ar potrivi în funcție de zodie!

separator

Berbecii îşi doresc o maşină rapidă, puternică. Şi roşie. Dacă nu este roşie, nu este nici rapidă, nici puternică. Exact, vor căuta un Ferrari, cu care, evident, intenţionează să impresioneze. Cel mai probabil sexul opus.

Taurii vor o maşină sigură, în care să stea toată familia confortabil. Ceva mare, cel mai probabil o maşină de teren, pentru că aşa pot ajunge oriunde în lume, în natură, unde le place lor cel mai mult.

Gemenii îşi doresc o maşină agilă, nu neapărat bolizi de sute de cai putere, poate chiar o maşină pe care să o modifice. Agitaţia lor constantă se vede cel mai bine la volan, unde încearcă să facă vreo cinci lucruri în acelaşi timp, scrie a1.ro.

Racii au nevoie de siguranţă şi asta se va vedea şi în maşina pe care o aleg. Trebuie să fie maşini omologate ca fiind „cea mai sigură” sau maşini pe care să le perceapă ca fiind solide.

Leii au nevoie de o limuzină prezidenţială. Şi făcută la comandă, eventual cu iniţialele trecute pe tapiţeria de piele. Dacă pietonii i-ar aplauda de pe trotuar atunci când trec, ar fi perfect pentru ei.

Fecioarele au nevoie de ceva fiabil şi eficient. O maşină care să consume foarte puţin şi care să nu polueze, deci cel mai probabil o maşină electrică. Sau un hibrid.

Balanțele vor o maşină frumoasă, în primul rând. Nu din raţiuni superficiale. Balanţele au nevoie de frumuseţe în orice, aşa că nu se vor urca niciodată într-o maşină gri, tristă, fără o floare sau un element de personalizare.

Scorpionii preferă să fie subtili şi discreţi, dar fără să renunţe la putere. Asta înseamnă o limuzină masivă, neagră, cu geamuri fumurii, prin care să nu se vadă nimic, dar care să inspire autoritate.

Săgetătorii au nevoie de o maşină care să exprime spiritul lor de aventură – deci o maşină de teren, echipată cu toate sistemele necesare pentru a traversa şi munţii. Şi cu trusa de prim ajutor, pentru a salva căprioarele rănite pe drum.

Capricornii sunt foarte eficienţi când vine vorba de costuri, deci vor calcula atent rapotul calitate – preţ. Sigur, dacă au resursele necesare, limuzinele cu renume istoric sunt cele mai potrivite.

Vărsătorii sunt excentricii zodiacului, deci îşi doresc o maşină care să exprime exact asta. Cele mai ciudate şi colorate maşini sunt conduse, de obicei de Vărsători.

Peștii nu au idei fixe despre ce mașini ar trebui să conducă, pentru că oricum ar trebui modificate. În schimb, ei trăiesc cel mai des episodul în care uită unde sunt cheile de la maşină. Sau locul de parcare.

Meteorologii anunță zile cu ploi, vânt şi temperaturi minime de +1 grad celsius
Articolul anterior
Veste bună pentru șoferi. Două parcări gratuite au fost deschise în capitală, una e amplasată chiar în centrul orașului
Articolul următor
Alte articole interesante