Ce probleme vei avea în viață în funcție de zodie!

Fiecare persoană are în viață și perioade fericite, în care vede totul în roz,dar și crâmpeie mai puțin plăcute. Nimeni nu scapă de probleme de sănătate, dezamăgiri, trădări, pierderi sau crize financiare. Vezi peste ce cumpănă va trebui să treci în funcție de zodie.

separator

Berbec

Ești o persoană amuzantă și plină de energie, iar oamenii din jurul tău nu au cum să se plictisească de tine. Impulsivitatea ta s-ar putea, însă, să îi facă pe ceilalți să te evite. Învață că țipatul nu rezolvă lucrurile, altfel vei rămâne singur înainte să îți dai seama.

Taur

Firea ta caldă îi face pe oameni să se apropie cu ușurință de tine. În ciuda atitudinii tale prietenoase, ești foarte strictă când vine vorba de credințele și principiile tale. Această atitudine te va face să treci printr-un moment de cumpănă în viața ta. Dacă nu încetezi să crezi că numai tu ai dreptate, s-ar putea să îți pierzi marea dragoste.

Gemeni

Ești plină de viață și ai un simț al umorului extraordinar. Te așteaptă o viață încununată de succes, iar dacă vrei să te bucuri de ea, trebuie să înveți să nu mai faci excese. Reziști foarte greu în fața oricui îți promite plăcere și riști să ai mari probleme dacă nu devii mai puternică.

Rac

Nu îți poate contesta nimeni grația și inteligența care te caracterizează. Ești o fire caldă, prietenoasă și nu ai face nimic să îi superi pe ceilalți. Deși par calități, aceste trăsături ar putea deveni defecte, dacă sunt observate de oameni care îți vor răul. Cumpăna ta va fi pe plan personal, iar dacă nu înveți să îți ascunzi trăirile, îți va fi foarte greu să îți revii din dezamăgire.

Leu

Ești sociabilă și iubești viața, așa că te bucuri de ea în fiecare clipă. Aroganța te prinde bine și nu prea sunt multe persoane care să reziste farmecului tău. Te așteaptă, însă, și momente în care îți vei pierde strălucirea, iar dacă nu înveți din ele, s-ar putea să nu devii niciodată mai mult decât o față drăguță.

Fecioară

Firea ta practică te scoate din multe situații dificile și reușești să te adaptezi în orice situație. Pentru că analizezi lucrurile foarte mult, nu prea știi să te bucuri de viață. Învață să fii spontană, altfel viața ta nu va fi decât o înșiruire de zile trase la indigo.

Balanță

Nimeni nu ține la aparențe mai mult decât tine. Ai tendința de a eticheta oamenii și foarte greu te convinge cineva că te înșeli. Cumpăna ta va fi pe plan profesional, din cauză că nu știi să iei decizii. Încearcă să îți lărgești orizontul și viața ta va fi mai ușoară!

Scorpion

Când intri într-o încăpere, ești ca un magnet! Și pe bună dreptate! Ești atrăgătoare, inteligentă și spontană, așa că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să fii în centrul atenției. Ai un caracter vicios, iar dacă nu înveți să îți ții în frâu pornirile, sănătatea ta va avea de suferit.

Săgetător

Lângă tine este imposibil să te plictisești. Ești plină de viață, extrovertită, cu umor și foarte deschisă. Ești o persoană rebelă, dar trebuie să înveți că nu poți schimba lumea peste noapte. În caz contrar, pregătește-te să te confrunți cu tot felul de probleme.

Capricorn

Toată lumea știe că ești o persoană ambițioasă, dornică să reușească! Ești o persoană cu principii și nu ai face nimic imoral pentru a obține succesul. Firea ta rece va atrage o cumpănă în viața ta: riști să îți pierzi familia, pentru că nu știi să îți exprimi sentimentele.

Vărsător

Inteligentă, creativă și spontană, cam așa sună descrierea ta în trei cuvinte. Ai foarte multe idei, iar șansele să reușești sunt numeroase. Defectul tău este că ești indecisă, iar dacă nu îți dai seama la timp ce vrei, riști să îți închizi ușile care te-ar putea duce departe.

Pești

Ești o bună prietenă pentru oamenii din jurul tău, iar pentru jumătatea ta ești foarte romantică. Ești blândă câtă vreme nu te supără nimeni, însă atunci când cineva acționează împotriva ta, devii foarte răutăcioasă. Învață să îți ții în frâu aceste trăiri, altfel riști să pornești războaie pentru care nu ești pregătită.

sursa

Psiholog, despre cuplurile care divorțează, deși sunt compatibile: „Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți”

Un subiect abordat des în societatea noastră este divorțul, adesea dureros și cu suflete nevinovate la mijloc, copii acolo unde este cazul. Dar câte dintre aceste despărțiri se produc pentru că dragostea chiar dispare? Nu te-ai gândit vreodată că doi oameni care se despart pot să se iubească în continuare? Sau că atracția și compatibilitatea dintre ei nu dispare, chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate?

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai apreciați psihoterapeuți din România. Invitat în emisiunea „La Măruță”, specialistul a vorbit despre posibilitatea existenței unor sentimente ce rămân în urmă, în ciuda producerii unui divorț.

Ei bine, doctorul Cristian Andrei a avut ocazia să analizeze astfel de cazuri și să își dea seama care sunt factorii ce îi îndepărtează pe soții ce ajung să devină, în cele din urmă, foști soți. Iată explicația expertului:

„Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți. În timp ce oamenii se iubesc, sunt în dragoste, cei din jur nu sunt în dragostea aceasta. De obicei, lumea nu prea e de acord cu dragostea ta. E o intimitate, nu simt ceilalți ce simți tu față de persoana cealaltă. Ei bine, acești detractori – exemplul clasic este soacra, sunt cei care spun „nu, nu cu ea/nu cu el, nu așa, nu acum, stai să vedem” – aceștia așteaptă acest moment, când există dificultatea între cei doi. Și ei funcționează ca niște catalizatori în despărțirea celor doi și le spun „Vezi? Vezi că o să îți ia asta, să nu te lași mai fraier decât celălalt”.”

Potrivit spuselor doctorului Cristian Andrei, sentimentele rămân, doar că ele ajung să ia altă formă. Practic, dragostea se transformă în ură și o relație ce a fost cândva frumoasă devine un război greu de gestionat sau de oprit.

„Și se ajunge bineînțeles la aceeași pasiune, pentru că dragostea nu se termină pe 26 mai sau pe 30 iunie când se pronunță divorțul. Ea continuă, dar din cauză că lumea din jur începe să demonteze această dragoste, ea se transformă tot într-o pasiune și anume, ura, conflictul. Este același sentiment, practic, aceeași intensitate, numai că este interpretată nociv. Și îi vezi pe ăștia doi cum își dau întâlnire la tribunal, la notar, ei s-ar duce cu floricele, s-ar mai pupa un pic, dar stai că suntem în divorț. Și judecătorii cu experiență știu, cei de la civil, da? Știu că nu se prezintă la termen sau vrea neapărat să-l aducă pe celălalt pentru nu știu ce partaje prelungite. Doar, doar s-or mai vedea ăștia doi că se iubesc.

Știi cum era la școală, dacă mai ții minte, băiatul X și cu fata Y se urau între ei, dar lumea din jur știa că ei se iubesc. Și așa este și la cazurile de divorț. Ei în continuare mai au ceva, cel puțin unul dintre ei mai tânjește după celălalt, dar lumea din jur nu și nu. Trebuie scandal, trebuie împărțeală, trebuie ură, trebuie răzbunare, defăimare și așa mai departe. Și sunt și niște copii pe undeva pe acolo, care nu înțeleg nimic. Cum s-a întors frumusețea pe fața cealaltă între părinții noștri? Că asta este problema, de fapt.”

Pentru că este medic neuropsihiatru pentru copii și adolescenți, a văzut multe cazuri în care copiii au fost cei mai afectați de aceste rupturi dureroase.

Fetiță blondă care a rupt un desen în care se află părinții ei care s-au despărțit

„Nu este ok să faci confuzia între problema de cuplu, cu sexualitatea, cu toate lucrurile alea, dacă nu-s pentru copii și să bagi copiii ca argument în așa ceva. Majoritatea bagă copiii la divorț ca parte de negociere, ca răzbunare: „Lasă că îți arăt eu ție, îți iau copiii”. Așa ceva trebuie să înceteze în această țară, de dragul copiilor. (…) Există divorț/despărțire în cuplu, dar nu trebuie să existe și față de copii. Nu trebuie să existe aceleași argumente și față de ei.”, a mai explicat psihologul în cadrul emisiunii, potrivit divahair.ro.

Specialistul a oferit mai multe exemple de posibile motive pentru care partenerii se pot îndepărta, deși se iubesc în continuare. Iată ce a zis:

„Geloziile de genul gelozia soacrei, fratelui sau a surorii, gelozia prietenilor, gelozia prietenilor de băieți – „Ce, mă, te însori? Păi și cu noi ai terminat-o? Ești sub papucul nevestei?” Și fără să își dea seama, acești bărbați, acești băieți subminează cuplul acestui om – „Hai, vino și duminica asta, hai că nu stai mult!” și îi dau lui senzația că trebuie să fie un bărbat adevărat, nu să facă ce zice nevasta.”

Ce înseamnă asta? Că există șanse mari ca unele căsnicii ajunse în pragul divorțilui să fie reparate dacă soții lasă orgoliul în spate și nu mai apleacă urechea la vorbele celor care fac tot posibilul pentru a-i îndepărta.

„Dacă între soții care spun că vor să divorțeze mai există și ură, înseamnă că, de fapt, mai există pasiune și că dacă ar fi sinceri unul cu altul, ar putea să se împace. Și trebuie să știți că ura dintre voi doi este, de fapt, a celor din jur. Pentru că sunt sentimente, dar sunt interpretate altfel din cauza celor din jur.”, a concluzionat doctorul Cristian Andrei.

Ce femei nu au voie să meargă la Înviere!

Sfânta noastră Tradiţie, păstrată neschimbată de două mii de ani, spune că femeia este specială în perioada lunii când sângerează din organul născător de prunci. Clericii sfătuiesc femeile să se roage acasă și să nu intre în Biserică până în ziua a opta.

separator

femei_biserica_02_ee9401fa26-1024x768

Nici in curte nu poţi asculta Liturghia lipită de zidul Bisericii, pentru ca curtea oricărei Biserici este sfinţită de episcopul locului, conform cuviosului Ilarie, potrivit antenastars.ro.
De asemenea, în această perioadă femeia nu are voie: să se împărtăşească, să ia anafură, să bea apă sfinţită, să se împreuneze cu bărbatul. Iată cuvintele lui Dumnezeu, aşa cum apar ele la scriptură, în Levitic 15, versetele 19-28.
„Mulţi vor zice că asta e legea veche, dar Măicuţa Domnului a respectat-o, deşi era pururea curată fecioară! De aceea, tu ca femeie trebuie să urmezi acest exemplu, să nu vii la Biserică şi să nu te atingi de cele sfinte atunci când borhotul pântecelui se revarsă. Nerespectarea acestei rânduieli este mare păcat, pentru care vei da seamă”, scrie cuviosul Ilarie pe blogul personal.

sursa: antenastars.ro„Degeaba ignorăm instinctul”. Cum ştii că eşti în relaţia nepotrivită. Sfaturile unui parapsiholog

Viața de cuplu nu este mereu roz, iar atunci când vine vorba despre aceasta, unele semne te pot ajuta să îţi dai seama că eşti în relaţia nepotrivită. Iată ce sfaturi are un parapsiholog.

„Sunt multe semne care ne arată că nu este locul nostru acolo. Noi vom vorbi despre patru moduri în care putem afla. De pildă, când unul din ei stă de vorbă la telefon şi celălalt se învârte în jurul lui şi vrea să discute.

Atunci când zâmbeşti din ce în ce mai rar. Pe faţa oamenilor se pune tristeţea, dispare sclipirea. Oamenii când sunt fericiţi, atunci când sunt iubiţi, le sclipesc ochii. Când începe să îţi dispară sclipirea din ochi şi nu mai zâmbeşti atât de mult cât zâmbeai, trebuie să îţi pui întrebarea dacă eşti lângă persoana potrivită. Dacă te face să zâmbeşti, dacă te face să râzi, dacă te face să te simţi iubit, dacă îţi dă atenţie. E valabil şi viceversa. Nu numai femeile au sclipici în ochi.

Te confrunţi în mod constant cu o stare de agitaţie. Atunci când îşi găseşte lucruri de făcut. Ar pierde timpul oriunde şi cu oricine, numai să nu ajungă acasă. E un semn. Când începe să facă chestia asta, e un semn. Şi femeile au chestia asta de a se simţi anxioase în prezenţa bărbatului. Când li se pune lor pata pe ceva, încep să devină nervoase şi anxioase.

Un alt lucru este legat de insomnii. Oriunde te-ai duce, chiar dacă dimineaţa te aşezi să bei cafeaua, ele se aşează pe marginea ceştii şi se uită în ochii tăi. Alea sunt gândurile tale.

Cea din urmă, dar nu ultima, este atunci când simţi că ceva nu este în regulă. Instinctul tău ştie de cele mai multe ori. Degeaba ignorăm instinctul. Este primul care sesizează toate schimbările, toate energiile, toată starea, simţim când minte, când nu minte, când e agitat partenerul, când ascunde ceva.

Dacă eşti într-o relaţie fericită, instinctul doarme. Pentru că nu simţi acea formă de alarmă. Instinctul nostru simte alarma. Senzorii noştri spun ceva. Dacă simţim chestiile astea trebuie să vorbim, să discutăm. Dacă eu am o suspiciune, dacă am o stare de agitaţie. Discută, nu lăsa lucrurile la interpretarea altora, pentru că pe ceilalţi nu îi interesează.

Acestea sunt lucrurile pe care le putem vedea înainte de a fi parteneri de viaţă. Tocmai atunci, la început, trebuie bătut fierul cât e cald, când e îndrăgostirea maximă. E bine că eşti orb, pentru că te înveţi cu unele lucruri pe care partenerul tău le face şi le iei ca atare.

Sunt multe cupluri în care, după zece ani, oamenii sunt perimaţi. Aşa că, văzut, plăcut, luat. E o loterie, dar noi simţim care este partenerul nostru, noi simţim care poate fi tatăl copiilor noştri. Şi bărbatul simte cine poate fi mama copilului lui. Asta se vede de la început”, a povestit Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, potrivit antena3.ro.

Rețetă de mămăligă în pături
Articolul anterior
Cele mai periculoase poziții în care stai ziua
Articolul următor