Ce-și doresc bărbații dimineața!

Cu siguranță ai observat și tu virilitatea lui la prima oră a dimineţii.

separator
Este  evident că erecţia matinală este sănătoasă şi îi îndeamnă pe majoritatea bărbaţilor la o partidă rapidă de sex. 

Iată la ce le fuge mintea în primele ore ale zilei:

Bună dimineaţa, te rog nu mă săruta

„Aaah, ce bine am dormit, aş cam avea chef să te pipăi, uh, nu te întoarce, nu mă săruta, te rog!” Cam aşa sună primele gânduri ale unui bărbat obişnuit dimineaţa. Erecţia matinală îl îndeamnă să te ia în braţe, dar nu cred că vrei să-l săruţi pe milioanele de bacterii care s-au multiplicat timp de 8 ore în gura lui. Bucuraţi-vă de intimitate stil linguriţă, nu exageraţi cu tandreţurile înainte să vă spălaţi pe dinţi.

Nu vrei tu să stai deasupra?

Orice bărbat îşi doreşte ca măcar din când în când femeia să preia conducerea şi să-i facă viaţa mai uşoară şi orgasmul mai rapid. Ei bine, dimineţile sunt acele momente în care el speră cel mai mult ca tu să ai chef să stai deasupra. Astfel, el se poate bucura de tine în toată splendoarea.

Vreau să merg la toaletă, sau să termin ce facem aici?

Adevărul este că mulţi bărbaţi sar direct în papuci şi fug la baie dimineaţa, când se trezesc cu o erecţie de toată frumuseţea. Dacă s-a apucat deja de treabă, s-ar putea să regrete că nu a mers la baie înainte şi dacă îl vezi că ezită, curmă-i suferinţa şi spune-i că vrei să faci o cafea. Oricum nu mai rezista mult nici el.

Ce mă bucur că nu am irosit erecţia

Poate că nu gândeşte chiar în aceşti termeni, dar sigur se bucură că nu ai ignorat forţa şi virilitatea lui la prima oră a dimineţii. Majoritatea bărbaţilor au nevoie des de confirmarea valorii şi de indicatori că sunt cei mai sexy şi dotaţi din lume.

Sursa

alte Articole interesante