Ce spune despre El băutura pe care o consumă

Probabil, nu te-ai gândit până acum că băutura pe care obișnuiește să o comande ori de câte ori ieșiți la restaurant sau în club, poate spune atâtea lucruri despre bărbatul tău.

separator

Bere
Cea mai des întâlnită alegere în timpul bărbaților. Fie light, blondă, nefiltrată, brună sau albă, bărbatul care bea bere este relaxat, lejer și căruia nu îi pasă prea mult de ce cred cei din jur. Cu cât berea este mai de calitate, cu atât este și el mai sofisticat.


Whiskey

Nu trebuie să fie trecut de o anumită vârstă ca să știe să aprecieze un whiskey bun. Bărbatul care bea adesea această băutură este calculat și răbdător, responsabil și de multe ori sobru. Este elegant, dar nu vrea să iasă în evidență cu acest lucru, nu este lăudăros.

Gin tonic
O băutură amăruie pentru bărbatul rezervat, cu picioarele pe pământ. Bărbații care consumă gin tonic în mod normal sunt politicoși, însă dacă întrec numărul paharelor, devin cu totul alți oameni. Ar putea fi distractiv, dar ar putea ajunge foarte ușor un scandalagiu care este scos din bar cu forța.

Cocktailuri colorate

Ați ieșit în oraș și el și-a comandat un cocktail fructat, cu tot cu umbreluță. Prima ta impresie nu ar trebui să fie că el e prea feminin, ci ar trebui să știi că un bărbat care nu se teme să își afișeze fața adevărată este relaxat, încrezător în sine și isteț. Este comod și nu îi pasă de ce cred cei din jurul său.

Bea ce bei și tu

Și-a comandat același lucru ca și tine. Asta îți spune că este deschis la minte și îi place să încerce lucruri noi. De asemenea, s-ar putea să se complacă destul de ușor în multe situații – iar un bărbat care face doar cum zici tu, fără să argumenteze sau să-și susțină partea, poate deveni frustrant.

Vin

Un bărbat care se interesează de vinurile servite în localurile la care merge este interesat de cultură și de călătorii. Pe de altă parte, dacă nu își cunoaște băuturile și comandă doar vinul casei, se vrea sofisticat, însă mai are de învățat.

Sursa

Moldoveanca Alexandra Marcenco a fost aleasă „Regina Frumuseții” în Portugalia
Articolul anterior
Dieta cu bicarbonat de sodiu i-a fost fatală unei femei. Substanța i-a perforat intestinele
Articolul următor
Alte articole interesante