Ce spune numărul erotic despre tine?

Dacă vrei să afli cum ești în pat în funcție de cifra erotică, calculează conform instrucțiunilor de mai jos.

separator

Cum calculezi numărul erotic?

5Dacă încă nu știi cum se face acest lucru, află că este foarte simplu. Se calculează pornind de la ziua şi luna naşterii, iar cifrele se adună până când se ajunge la un rezultat format dintr-o singură cifră.

Exemplu: dacă eşti născută pe 29 noiembrie, rezultatul poate fi aflat astfel: 29.11- 2+9+1+1=13, 1+3=4, deci numărul erotic este 4.
Dacă într-un final l-ai calculat vezi în lista de mai jos cum te comporți în pat.

Numărul 1

457803-larissa-riquelme7Determină faptul că eşti destul de agresivă în pat, îţi place să domini şi eşti destul de egoistă. Pe lângă aceasta eşti o amantă destul de pasională şi inventivă pe care mulţi bărbaţi şi-ar dori-o alături. Uneori dai impresia că te străduieşti prea mult şi gesturile tale pot părea destul de artificiale.

De aceea fii mai atentă la dorinţele lui.

Numărul 2

Eşti o romantică, iar sexualitatea ta este bine deghizată și ascunsă în spatele unor gesturi elegante. De obicei, acest lucru atrage bărbaţii care sunt pasionaţi de mister, însă când ajung în pat cu tine vor descoperi că eşti pasivă şi prea timidă.

Lasă-te în voia plăcerii şi uită de complexe.

Numărul 3

deal-v1359116367Când vine vorba despre sex eşti genul de persoană imatură. Te comporţi ca o adolescentă, iar gesturile tale sunt teatrale și artificiale. Pe de altă parte, eşti inventivă şi găseşti mereu noi modalităţi de a-ţi satisface iubitul.

Deși nu-i nimic rău în a fi pasională ca o adolescentă, fii responsabilă şi nu uita de protecţie.

 

Numărul 4

Ai o sexualitate care îi copleşeşte pe bărbaţi. Dacă la început pari amanta ideală, mai apoi mulţi descoperă că nu pot ţine pasul cu tine, nici fizic, nici psihic. Uneori eşti prea agresivă în pat, iar unii ar zice că ești chiar violentă, pentru că îţi este greu să-ţi controlezi instinctele.

Numărul 5

Depositphotos_1043 pimva vara 590Eşti o amantă pasională, dar grăbită. Instinctele sunt mai puternice decât sentimentele, iar atunci când ai o fantezie nu te laşi până nu o pui în practică.

Fii mai temperată şi învaţă să îţi controlezi instinctele.

Numărul 6

Nu prea înţelegi rolul sexului şi atenţia pe care i-o acordă alţii acestuia. Pentru tine contează mai mult sentimentele, respectul şi prietenia.

Cu toate acestea lasă-te din când în când în voia pasiunii.

Numărul 7

erotic shutter 400Deși ai o sexualitate puternică, inteligenţa unui bărbat te excită mai mult decât corpul lui. Eşti inventivă în pat şi ştii din instinct ce trebuie să faci ca să-i oferi o noapte de neuitat.

Numărul 8

Chiar dacă pari „cuminte”, cu toate acestea ai o sexualitate puternică, eşti pasională şi nu spui „nu” la nimic ce ţine de sex. Deseori sexul este metoda ideală de a obţine ce vrei, inclusiv putere, bani, influenţă.

„Gândeşte” din când în când şi cu inima.

Numărul 9

Eşti o fire mai anxioasă şi foloseşti sexul ca modalitate de a elibera energiile negative. Eşti o amantă experimentată, inventivă şi îţi place să trăieşti noi exeprienţe tot timpul.

Dacă vrei să trăieşti o experienţă nouă, propune-i iubitului să o încercaţi împreună.

Dacă ai devenit interesată de acest subiect îți propun să vizionezi un film care la sigur îți va capta atenția. Numele filmului este „What’s Your Number?” cu Anna Faris și Chris Evans!

;feature

text: Iulia Arnaut

Valentina Cojocaru le-a testat pe Adriana Ochișanu și Irina Bivol!
Articolul anterior
Ce vedete au adoptat dieta vegană?
Articolul următor
Alte articole interesante