Ce spune poziția în care dormiți despre relația voastră?!

În ce poziție dormi atunci când împarți patul cu partenerul tău? Cercetătorii au aflat ce spune modul de dormit al unor cupluri despre relaţia şi personalitatea lor. Pentru că este vorba de două persoane diferite, cu temperamente și caractere diferite, care ajung să împartă noapte de noapte acelaşi pat, rezultatele au fost foarte interesante.

separator

1. Poziţia lingură

Este o poziţie adoptată de numai 18% dintre cupluri, conform unui studiu realizat de psihologul Corrine Sweet. Această poziţia este dovada că unul dintre parteneri, cel aflat în spate, are tendinţa de a-l proteja pe celălalt, stând foarte aproape de el.

lingura

2. Lingura la distanţă

Este la fel ca poziţia lingură, dar aici partenerii stau la o distanţă ceva mai mare unul de altul. Este dovada că relaţia este stabilă, de lungă durată, iar încrederea este foarte mare, chiar dacă nu mai există pasiunea de la început. Este una dintre cele mai confortabile poziţii de somn, nu are nicio conotaţie erotică şi arată grija pe care şi-o poartă partenerii.

lingura2

3. Îmbrăţişarea

Este o poziţie de somn foarte rară şi extrem de intimă. Este dovada unei pasiuni puternice între parteneri, care apare de obicei la începutul unei relaţii, dar uneori poziţia este aleasă şi după ce partenerii fac dragoste. Chiar dacă este o dovadă emoţionantă de iubire, pe termen lung adoptarea acestei poziţii arată că partenerii sunt foarte dependenţi afectiv unul de altul.

imbratisarea

4. Nodul desfăcut

La început, poziţia este la fel ca la îmbrăţişare, dar după câteva minute cei doi parteneri se separă şi dorm la distanţă, fiecare cum doreşte. Este semnul unei relaţii stabile, care arată că partenerii se iubesc mult, dar sunt şi liberi, prin urmare este cea mai bună poziţie, deşi este folosită doar de 8% dintre cupluri.

nodul desfacut

Citește continuarea pe adevarul.ro.

Îngrozitor! Ce face această tânără pentru a avea o talie de viespe!
Articolul anterior
Președintele Bulgariei, în doliu! Fiul lui a murit la 14 ani
Articolul următor
Alte articole interesante