Ce te așteaptă în 2015 în funcție de zodie!

Anul 2015 este al Oii, potrivit zodiacului chinezesc. Acesta este un semn cu energie Yin, care aduce pace și armonie. Deci, acestea vor fi sentimentele predominante în anul următor. Tot Oaia este asociată maternității, îngrijirii și echilibrului.

separator

Iată ce te așteaptă în 2015 în funcție de zodie:

Berbec

Pluto va avea o influență asupra ta în 2015, ceea ce înseamnă că ai putea trece printr-o schimbare de carieră. Planeta Jupiter va ajuta la o viață amoroasă armonioasă. Nativele singure vor avea parte de aventuri și au toate șansele să-și găsească și marea dragoste.

Vei fi foarte creativă și vei acorda mai multă atenție propriei tale persoane. Firea ta încăpățânată își va spune cuvântul și la anul, căci vei avea mici conflicte, fie la serviciu, fie cu membrii familiei. Nu ar strica, de asemenea, să fii mai puțin egoistă.

Taur

Este anul în care ești pregătită pentru o relație stabilă, în caz că ești singură, cât și să-ți oficializezi relația. Nativele căsătorite vor traversa o perioadă liniștită alături de partener. În ceea ce privește cariera, poate fi momentul pentru începutul unei afaceri proprii. Când vine vorba de bani, anul 2015 va fi mai generous cu finanțele, așa că vei avea ocazia să pui bani deoparte.

Astrele mai spun că în 2015, în a doua parte a anului, vei avea șansa să îți schimbi serviciul. În prima parte a anului, ai toate șansele să călătorești în străinătate.

Gemeni

Începutul anului te va găsi optimistă și plină de proiecte, potrivit zodiacului. Te așteaptă și multe provocări. Vei face o schimbare, poate fi vorba de achiziționarea unei case sau de venirea pe lume a unui copil.

Nu neglija sănătatea, poate este momentul să te apuci de sport. În primele 7 luni ale anului vei avea o atitudine pozitivă, vei fi generoasă, dar acest lucru se poate schimba spre finalul anului, când pui bani deoparte, pentru un concediu departe de granițele țării, în perioada Sărbătorilor.

Rac

Te numeri printre norocoasele zodiacului, căci astrele sunt de partea ta. Îți vei face noi prieteni și ai toate șansele să primești un job mai bine plătit, poate hiar în afara granițelor țării.

Prietenii, familia îți vor oferi sprijinul, orice decizie vei lua. În primele cinci luni ale anului, îți poți lua angajamente serioase, căci vor fi sortite izbânzii. Vei fi spontană, plină de energie, ceea ce te va face o companie plăcută pentru cei din jur.

Leu

Este bine să faci curățenie printre prieteni, să înlături toate persoanele negative din viața ta. Apoi vei străluci, căci nu te va mai încărca nicio persoană cu energie negativă. În vară, vei avea parte de un concediu în străinătate, alături de partenerul de cuplu. În toamnă, te-ai putea simți un pic vulnerabilă și vei avea nevoie de sprijinul cuiva din familie.

Vor apărea nenumărate oportunități, trebuie doar să faci alegerea corectă. Dacă te numeri printre persoanele nemulțumite de aspectul fizic, este un an prielnic pentru a face ceva în acest sens.

Fecioară

Sensibile, așa cum le știm, femeile din Fecioară vor avea un 2015 liniștit. Ar putea simți nevoia să petreacă un timp singure, căci pot fi suprasolicitate la serviciu, în prima parte a anului. Prin spontaneitate, nativele singure, ar putea face o cucerire care să se dovedească sufletul lor pereche.

Ar trebui, de asemenea, să comunice mai mult. În vară și în toamnă ai putea avea probleme cu articulațiile, însă nu este ceva care să te îngrijoreze.

Balanță

Multe native îți doresc să se căsătorească în 2015, plan ce pare să capete contur, spun astrele. În carieră, dar și în viața personală, le cam place să joace pe mai multe planuri, de aceea s-ar putea să aibă de suferit. Vor să realizeze multe lucruri, cât mai repede, însă cea de-a doua parte a anului se arată mai favorabilă.

Anul 2015 poate aduce și sfârșitul unei relații, pentru unele native, însă acestea își vor reveni repede. În ceea ce privește sănătatea, pot apărea probleme minore.

Scorpion

Au multe idei, mai ales în planul carierei. Este posibil ca multe native să-și dorească să facă altceva, să caute un drum nou. Ambiția le va ajuta să ducă planul la bun sfârșit. Atenție la cheltuieli, căci s-ar putea să fii tentată să consume mai mult decât îți permiți și apoi să te împrumuți de la cunoscuți.

Viața amoroasă se arată excelentă, atât pentru antivele singure, care au toate șansele să-și găsească un partener, cât și pentru cele implicate într-o relație.

Săgetător

Înveți să apreciezi mai mult ceea ce ai și să gândești pozitiv, ceea ce te va ajuta să evoluezi. Îți place distracția și va fi un an excelent să faci ceea ce-ți place, fie că e vorba de un hobby nous au de o călătorie.

Ai grijă la anturaj, s-ar putea ca printre apropiați să fie și o persoană invidioasă, care să încerce să-ți pună bețe în roată. Ai tendința să fii foarte generoasă, ceea ce poate dăuna bugetului familiei, deci mare atenție la cheltuieli.

Capricorn

Ești mereu îngrijorată, să nu li s întâmple ceva rău celor din jurul tău. Ar trebui să fii mai încrezătoare și mai optimistă. În primele luni ale anului, ai șanse să-ți schimbi serviciul, cu unul mai bine plătit.

Se vor îmbunătăți și relațiile de familie, așa că să nu te mire dacă soacra ta va deveni mult mai drăguță cu tine. În ceea ce privește călătoriile, vor fi mai multe în interiorul țării, căci nu prea se văd șansele unui concediu în afara granițelor.

Vărsător

Este un an roditor, ceea ce îți va da ocazia să pui și bani deoparte. Vei avea și o sănătate de fier, spre deosebire de ultimii ani, când mai mereu se găsea câte o problemă de sănătate care să-ți dea bătăi de cap.

Este un an liniștit, când toate se leagă și-ți ies, fără să depui mare efort pentru asta. Aventura este foarte important pentru tine, de aceea vei face tot posibilul să petreci un concediu exotic.

Pești

Anul 2015 este benefic pentru nativele din Pești, căci sunt creative și pline de idei. Este posibil ca unele native să fie cerute în căsătorie. Tocmai din cauză că sunt foarte relaxate, reprezentantele zodiei Peștilor sunt predispuse spre obezitate, de aceea trebuie să fie atente la alimentație.

În ceea ce privește cariera, nu se arată schimbări, nici în bine și nici în rău. Nu te lăsa influențată de unii prieteni în luarea anumitor decizii, căci nu toți s-ar putea să-ți dorească binele.

sursa

Ea este style icon-ul anului 2014!
Articolul anterior
Ia acest preparat, dacă urmezi un tratament cu antibiotice!
Articolul următor