Ce trebuie să știi dacă iubești un bărbat care are copii din relația anterioară

Se spune că dragostea e oarbă, iar într-o zi te poți trezi că iubești un bărbat însurat, divorțat sau cu copii. Dacă și iubitul tău are copii din relația anterioară, trebuie să știi cum să faci față provocărilor!

separator

Ce trebuie să știi dacă iubești un bărbat care are copii!

Lucrurile nu merg întotdeauna conform planului

Când începi o relaţie cu o persoană care are copii, trebuie să te aştepţi la lucruri neprevăzute. Copiii au nevoie de o atenţie specială. Își vor dori să-și vadă mereu părintele aproape. Când se vor îmbolnăvi, tatăl o va suna pe fosta parteneră.

Copiii nu te vor accepta de la început

Trebuie să fii pregătită pentru că va trebui să faci faţă unui tratament agresiv la început. Indiferent de situaţia dintre mamă şi tată, copiii vor crede că o nouă persoană din viaţa tatălui lor este motivul despărţirii părinţilor. Fii răbdătoare. Sunt copii şi vor visa întotdeauna ca părinţii lor să fie împreună. Cu timpul, se vor obişnui cu situaţia şi îşi vor schimba atitudinea faţă de tine. Timpul le va aşeza pe toate la locul lor şi veţi deveni foarte buni prieteni.

Familia şi prietenii nu vor înţelege

Când vei spune familiei că partenerul tău are copii, îţi vor pune un milion de întrebări. Şi vor înţelege multe lucruri în mod greşit. Însă inima nu ascultă ordine, iar copii nu sunt un obstacol pentru o relaţie. La un moment dat se vor obişnui şi ei cu situaţia şi lucrurile se vor schimba.

Spune „NU” geloziei

În majoritatea cazurilor, foştii parteneri sunt motive de gelozie. E normal ca cei doi foşti soţi sau parteneri să comunice în ceea ce-i priveşte pe cei mici. Însă există anumite limite care nu trebuie încălcate. Poate că fosta încearcă să îi strice noua relaţie, deci nu da vina pe el şi poartă o conversaţie deschisă.

Iubeşte-i ca şi cum ar fi ai tăi

Acesta este cel mai important lucru, mai ales dacă şi tu ai copii. Cei mici sunt foarte sensibili şi vor simţi ce fel de atitudine ai faţă de ei. Tratează-i pe toţi în mod identic şi vei fi în ochii lor puternică, iar ei te vor respecta.

Implică-te

Gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie. Relaţiile în familiile numeroase sunt complicate şi pline de probleme, deci dacă ai de gând să intri în aşa ceva, trebuie să te ţii de treabă. Fii gata să lupţi pentru ei și să fii întotdeauna de partea lor.

Sursa

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți în doar câteva zile. Anunțul oficial!
Articolul anterior
Alimente care îți fac pielea frumoasă, dacă ai tenul sensibil
Articolul următor
Alte articole interesante