Cel mai mare duşman al vieţii tale sexuale!

“E mult mai uşor să acuzi pe cineva decât să recunoşti că eşti vinovat”, aceasta este afirmaţia după care se conduc multe persoane. Iar acest lucru se întâmplă nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi în dormitor. Atunci când ceva nu merge bine, preferi să dai vina pe cei din jur. Însă te-ai gândit vreodată că propria ta minte poate lucra împotriva ta, fără să îţi dai seama?

separator

i89

Persoanele sexy sunt “proaste”

Este una dintre prejudecăţile pe care societatea ni le-a însămânţat în creier. Şi anume, faptul că cei care se îmbracă mai sexy sunt mai puţin inteligenţi. Cu cât o persoană lasă la vedere mai multă piele, cu atât este mai incompetentă din punct de vedere moral.

Când au atenţia bărbaţilor, femeile se poartă mai stupid

O cercetare arată că atunci când ştiu că sunt urmărite de bărbaţi, femeile au tendinţa să se poarte mai prostesc. Psihologii sunt de părere că astfel femeile încearcă să arate că sunt mai mult decât un obiect sexual. În cadrul cercetării, mai multe femei au mers la un interviu luat de un bărbat, care le-a făcut complimente tot mai porcoase pe parcursul probei şi s-a holbat la ele. Apoi, li s-a cerut să rezolve un test simplu de matematică. Femeile care au trecut prin acelaşi interviu, însă fără ca bărbatul să fi flirtat cu ele au avut rezultate mai bune.
Femeile sunt văzute ca obiecte sexuale

O femeie este văzută ca obiect, atunci când persoana care se uită la ea se concentrează asupra unei singure părţi a corpului. Şi nu doar în filmele pentru adulţi se întâmplă asta, ci şi oamenii de rând se comportă exact la fel.

Standarde duble când vine vorba de înşelat

Oamenii sunt de cele mai multe ori ipocriţi şi nu judecă în mod egal. Spre exemplu, dacă tu ieşi în oraş cu un bărbat care nu este iubitul tău, chiar dacă nu se întâmplă nimic între voi, totul este în regulă. În schimb, dacă iubitul tău iese cu o femeie în oraş – în exact aceleaşi condiţii – tu te superi şi începi să te gândeşti că te înşală. Pe scurt, oamenii au tendinţa să judece diferit, când vine vorba de înşelat.

Sursa

alte Articole interesante