Cele mai ciudate metode de contracepţie de-a lungul timpului VIDEO

De frică să nu rămână însărcinate, femeile au apelat mereu la tot felul de metode contraceptive. Dacă acum se folosesc prezervativul din latex, anticoncepţionalele orale sau injectabile, steriletul şi cine mai ştie ce, în urmă cu zeci sau sute de ani, reprezentantele sexului frumos aveau metode periculoase şi bizare.

separator


La modă au fost, la un moment dat, prezervativul făcut din intestine de porc şi unguente realizate din excremente de porc amestecate cu miere.
Dacă nu e îndeajuns de scârbos, există varianta apei cu plumb, foarte toxică de altfel şi cu un gust oribil (probabil), băută de femeile din Grecia.
Franţuzoaicele consumau suc proaspăt stors din ceapă. Dar cea mai ciudată metodă aparține americancelor. Prin anii ’60, femeile care voiau să se ferească de o sarcină utilizau… Coca Cola. Mai exact, agitau o sticlă din băutura răcoritoare, după care şi-o băgau în vagin. Sperau ca bulele băuturii carbogazoase să le cureţe vaginul de spermatozoizii ejaculaţi de bărbat în timpul partidei de sex.
Mai multe vedeţi în clipul de mai jos:

Sursa 

alte Articole interesante