Cele mai întâlnite mituri despre bărbați!

Opiniile celor din jur, sfaturile prietenelor, experiențele proprii sau prejudecățile  personale, încadrează bărbații într-o singură categorie.

separator
mituri-despre-barbati

Vezi mai jos cele mai des întâlnite mituri legate de tipul de bărbați.

Bărbații sunt insensibili!

1209__113-300x308Nu de mulți este cunoscut faptul că starea emoțională a unui bărbat nu diferă foarte mult de cea a femeilor, doar că ei sunt ceva mai rezervați. Chiar dimpotrivă, unii bărbații sunt capabili să manifeste sentimente mult mai profunde decât femeile. Plâng, suferă și iubesc la fel ca noi, chiar mai mult uneori. Însă din păcate societatea îi împiedică să-și afișeze emoțiile, iar acest lucru le gestionează comportamentul foarte mult. Deci și bărbații au sentimente profunde!

Doar sexul pentru ei contează!

Da, este adevărat că unii bărbați sunt ceva mai obsedați decăt femeile în ceea ce privește sexul, însă nu neapărat fac din acest lucru o prioritate. Acest mit poate fi adevărat doar în cazul aventurilor de-o noapte. În ciuda acestor prejudecăți, bărbații au nevoie de stabilitate în cuplu și urmăresc obținerea echilibrului emoțional, intelectual sau social, pe care le dobândesc printr-o viață sexuală împlinită. Acest lucru nu înseamnă că se gândesc la sex mereu sau că sunt niște roboți sexuali, gata să facă sex oricând și oriunde.

Nu sunt deloc responsabili!

60678954Dacă vorbim despre adolescenți, desigur le este caracteristic, însă bărbații, în adevăratul sens al cuvântului, nu se încadrează în această categorie. Deși majoritatea dintre ei se tem de angajamentul unei relații serioase, sunt conștienți că nu pot rămâne toată viața singuri. Chiar dacă există mulți celibatari convinși, asta nu are nicio legătură cu responsabilitatea, ci mai degrabă cu psihicul sau istoricul personal. Iar odată ce și-au întâlnit marea dragoste, își doresc veșnicie și loialitate.

Incapabili să comunice!

Nu sunt deloc responsabiliChiar dacă bărbații nu se pricep atât de bine la arta conversației, acest lucru nu îi transformă  în niște persoane ursuze, necomunicative și incapabile de socializare. Ei sunt mai reticenți în cuvinte, preferă să asculte femeia și se folosesc de vorbirea indirectă, de fapte, gesturi… Această atitudine ne scoate din minți uneori,  însă trebuie să încercăm să-i găsim o rezolvare. Răbdarea și încrederea sunt soluțiile câștigătoare!

Toți bărbații înșală!

Infidelitatea este un subiect tabu și o problemă majoră. A fi înșelată nu este deloc plăcut, însă te-ai întrebat vreodată care sunt motivele ce generează aceste fapte

text: Iulia Arnaut

Grace Kelly – prințesa născută la Hollywood!
Articolul anterior
Vezi cum poți curăța o portocală în doar 40 de secunde! (video)
Articolul următor
Alte articole interesante