Cele mai fierbinţi zodii care adoră să facă sex

Multe persoane cred că destinul le este influenţat de astere. Unii specialist ne oferă informaţii legate chiar şi de apetitul sexual, oferit de semnul zodiacal în care suntem născuţi. Iată care sunt nativii cel mai buni în pat.

separator

 
img_895971_thumbs_600x400_575841

Zodiacul erotic despre Berbeci

Berbecii au o personalitate magnetică și le place să dețină controlul. Nativii acestui semn sunt extrem de pasionali pentru o perioadă scurtă, fiind ideali pentru o partidă incendiară și rapidă într-un loc interzis. Ca să seduci un Berbec, trebuie să renunți la timiditate.

Zodiacul erotic despre Taur

Taurul este cel mai masculin dintre toate semnele astrologice, ceea ce îl face să aibă un apetit sexual ieșit din comun. Este cea mai bună zodie la pat, deoarece are o rezistență aparte și are nevoie de atingeri îndelungate. Cu un Taur știi sigur că partida va dura ore în șir, pentru că va savura fiecare senzație și nu se va grăbi niciodată.

Zodiacul erotic despre Gemeni

Îi plac jocurile de seducție în care trebuie să pui la bătaie toată istețimea și trucurile de care dispui. Gemenii sunt maeștri ai flirtului, care te pot cuceri foarte repede. Dacă vrei să seduci un bărbat din zodiac Gemeni, flatează-l și arată-i potențialul tău intelectual.

Zodiacul erotic despre Rac

Racul este cea mai sensibilă dintre zodii, iar cea mai dezvoltată latură a lui este cea emoțională. Această zodie nu va putea niciodată să aibă aventuri de o noapte. Dacă vrei să-l cucerești, creează o atmosferă romantică și fii drăgăstoasă.

Zodiacul erotic despre Leu

Leii sunt niște iubiți pasionali, în care mereu arde o flacără sexuală puternică. Le place să domine în viața de zi cu zi, dar și în pat. Ca să cucerești un Leu, trebuie să-i acorzi atenție mereu și să- i lauzi calitățile.

Zodiacul erotic despre Fecioară

Nativul zodiei Fecioara pare distant și rece, însă au o doză enormă de senzualitate. Totuși, Fecioara de cele mai multe ori caută o aventură și nu o relație. Când se îndrăgostesc, nativii tind să rămână în această stare pentru foarte mult timp, poate chiar pe viață.

Zodiacul erotic despre Balanță

Plin de idei și noțiuni romantice, nativul zodiei Balanță va dori să le pună în aplicare cu tine, așa că trebuie să ai răbdare și să îți placa momentele sentimentale. Totuși, nu te aștepta la dulcegării nesfârșite și acțiune puțină. Pentru a seduce o Balanță, trebuie să fii sofisticată, suavă și fină.

Zodiacul erotic despre Scorpion

Multe persoane consideră că scorpionul este cel mai bun la pat. Deși oferă momente de neuitat, Scorpionul nu se va da în lături să intre în jocuri complicate de seducție pentru a-și atinge scopul. Seducerea unui Scorpion este extrem de dificilă, deoarece ei sunt cuceritorii de obicei. Ca să-l atragi trebuie să fii misterioasă și de nepătruns.

Zodiacul erotic despre Săgetător

Săgetătorul este jucăuș și aventurier, fiind foarte creativ la pat. Din cauza firii sale schimbătoare și mereu în căutare de ceva nou, s-ar putea că după o perioadă să dorească brusc să își găsească o nouă cucerire. Pentru a cuceri un Săgetător, trebuie să ai o atitudine detașată față de viață și un simț al umorului puternic.

Zodiacul erotic despre Capricorni

Capricornul este o fire rezervată și are nevoie de o legătură puternică pentru a ajunge în pat cu cineva. Nativul acestei zodii nu se aruncă în aventuri de o noapte și este loial persoanei de alături. Pentru a-l cuceri, trebuie să ai răbdare și să acționezi încet.

Zodiacul erotic despre Vărsător

Foarte activ din punct de vedere sexual, Vărsătorul este gata să sară în pat cu tine dacă ai un corp frumos. El nu are nevoie de relații stabile pentru a face sex, pentru că este mereu în căutare de experiențe noi. Pentru că sunt rebeli din fire, Vărsătorii vor fi cu atât mai atrași de tine cu cât te vei dovedi a fi imprevizibilă.

Zodiacul erotic despre Pești

Sensibili și empatici, Peștii oferă partenerelor o relație fizică plină de satisfacții. Nativul al acestei zodii vrea doar siguranță și dacă o va avea va face tot posibilul să aibă o iubită fericită. Pentru a seduce un bărbat din zodia Pești, fii agresivă, deoarece el este prin natura lui leneș și nu va depune eforturi fenomenale pentru a te cuceri.

Sursa

Cele mai frumoase nunți regale
Articolul anterior
Oazu Nantoi a sărit cu parașuta la 66 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante