Cele mai ghinioniste semne astrale în săptămâna 19-25 octombrie!

Vrei să știi cum vei sta cu dragostea, bugetul și cariera în această săptămână? Să afli peste ce probleme vei avea de trecut? Vezi ce-ți rezervă astrele pentru această săptămână!

separator
 
zodii_ghinioniste_in_dragoste

Balanţă

Nu va fi o săptămână liniștită pentru tine, însă problemele pe care le vei întâmpina nu te vor surprinde.

Ești obișnuită deja de ceva vreme cu certurile dese cu partenerul de viață, însă va trebui să găsești o soluție pentru a le stopa. Se anunță și unele pierderi financiare din cauza faptului că ești prea lentă, iar alții ți-o iau înainte!

Scorpion

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă multe dintre problemele deja existente vor rămâne în același stadiu.

Important este să nu cedezi și să încerci la nesfârșit să îți faci viața mai frumoasă și mai ușoară. Se anunță unele discuții aprinse cu colegii de birou!

Săgetător

Pot apărea certuri serioase și tot mai dese între tine și partener, însă nimic nu este de nerezolvat. Chiar dacă această situație încordată îți strică dispoziția, este mai bine să încerci să le fixezi, decât să fugi de probleme. Discută fără menajamente cu acesta și conveniți să faceți amândoi unele compromisuri.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru schimbări în viața sentimentală, însă nu și în carieră. Încearcă să schimbi ceea ce te nemulțumește cu privire la relația în care ești agnajată și pune punct geloziei iubitului. Dacă nu înțelege cu toate explicațiile pe care i le oferi, atunci probabil este cazul să vă despărțiți.

Vărsător

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar se poate spune că îți merge mai bine ca oricând. Câștigi bani mai mult decât sperai și ai acasă parte de liniștea de care are nevoie orice cuplu normal. Te umpli de energie din orice activitate pe care o ai, iar zâmbetele celor din jur se datorează ție!

Continuarea pe www.eva.ro!

O brunetă focoasă îl seduce pe Radu Sîrbu. Soția nici nu reacționează!
Articolul anterior
50% REDUCERE la abonamentele Unica Sport!
Articolul următor
Alte articole interesante