Cinci mituri despre masturbare!

Există două lucruri pe care le știm despre masturbare: aproape toată lumea o face și nimeni nu vrea să recunoască. În cele din urmă, viața sexuală este o chestiune privată și este normal să nu se vorbească despre ea. Pentru că există o mulțime de mituri despre masturbare, vom încerca să le respingem pe cele mai comune.

separator

Masturbarea duce la infertilitate

Masturbarea nu duce la infertilitate și nici nu crește șansele de a fi gravidă. Cu toate acestea, medicii au două rezerve mici. În primul rând, oamenii care folosesc jucarii sexuale ar trebui întotdeauna să le păstreze curate pentru a preveni transmiterea bolilor infecțioase. În al doilea rând, dacă ai un număr scăzut de spermatozoizi, medicul ți-ar putea recomanda să reduci numărului de masturbări.

Persoanele care sunt într-o relație nu se masturbează

Dacă ești într-o relație cu un partener stabil și te masturbezi, nu înseamnă că ai probleme în cuplu. Ca și persoanele singure, cei care sunt într-o relație au nevoie de plăceri „manuale”. Mai mult decât atât, masturbarea poate îmbunătăți sexul cu partenerul, atât fizic, cât și emoțional.

Masturbarea ucide dorința de a face sex

Dimpotrivă! Masturbarea este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți cunoaște propriul corp. Acest proces îți va permite să obții mai multă plăcere de la sexul în cuplu.

Poți deveni dependentă de vibrator

Exista o mulțime de argumente „pentru” și câteva „contra” cu privire la utilizarea vibratoarelor. Concluzia generală a dezbaterii: jucăriile sexuale nu produc dependență, iar utilizarea lor nu poate fi decât un mare plus pentru viața sexuală.

Dacă nu te masturbezi, ești frigid

Există o concepție greșită: „toată lumea o face.” Acest lucru nu este adevărat. Potrivit statisticilor, 95% dintre bărbați și 89% dintre femei recurg la mângâierile intime. Ești liber să alegi și să faci ce vrei!

Ce faci când nu ai altă opţiune decât carnea de pui din magazine?
Articolul anterior
Galina Tomaş: Cum găteşti carnea la grătar ca să elimini substanţele toxică
Articolul următor
Alte articole interesante