Cinci poziţii erotice pentru femeile timide

Dac

separator
ă ești o fire timidă și te sfiești de partide îndrăznețe în dormitor, nu trebuie să te complici, ci să alegi pozițiile care te vor face să te simți în largul tău.

Îmbrăţişaţi

Este o poziţie romantică, care permite o penetrare adâncă şi un nivel crescut de intimitate. Întindeţi-vă pe o parte. Depărtează picioarele şi cuprinde-ţi strâns partenerul.

imbratisati

Călăreaţa inversată

Îţi aduce aceleaşi beneficii ca şi călăreaţa: orgasm intens şi control asupra mişcărilor. În plus, dacă eşti complexată din cauza corpului tău, îţi poţi trata iubitul „cu spatele” şi te poţi dezlănțui fără să fii intimidată de privirea lui. Pentru mai multă stimulare, apleacă-te uşor în faţă.

Dansul în poală

Este o poziţie intimă, care vă permite atingeri tandre şi săruturi pătimaşe. Partenerul tău se va aşeza pe un scaun sau pe marginea patului. Tu te vei aşeza deasupra, la el în braţe. El poate dicta ritmul, plasându-şi mâinile pe fundul tău şi controlându-ţi mişcările.

Roaba

O poziţie în care mişcările sunt limitate, dar penetrarea este adâncă. Iubitul tău se va aşeza pe marginea patului. Tu te vei aşeza în poala partenerului, cu spatele la el. Apoi, te vei apleca uşor în faţă, până când vei atinge podeaua cu mâinile. Iubitul tău va fi cel care te va sprijini şi va coordona mişcările.

Supusa

Întinde-te pe spate şi ridică piciorul drept. Iubitul tău se va aşeza în faţa ta, stând pe o parte. Pentru o penetrare şi mai adâncă, poţi ridica ambele picioare.

sursa

Acum cântărește cu 40 de kg mai puțin. Ești curioasă să o vezi cu 114 kg?
Articolul anterior
Au vizitat o fabrică H&M și s-au întors plângând!
Articolul următor
Alte articole interesante